Pro naše nejmilovanější! - Nová kolekce Mango kids

Pro naše nejmilovanější! - Nová kolekce Mango kids

29. ledna 2014, Mango, Mango kids, jaro 2014, dětské oblečení, dětské bundy, dětské boty, dětské kalhoty, oblečení pro děti

Sponzorované odkazy

Ani světové módní značky nezapomínají na ty nejmenší – na děti. Ke svým klasickým dámským a pánským kolekcím přidali také dětské. Mezi takové značky patří například H&M, Reserved, Lindex a také Mango, o kterém bude nyní řeč. Španělská značka Mango svou dětskou kolekci nazvala jasně a výstižně – Mango kids. Letos na jaře přichází s krásnou kolekcí pro všechny děti napříč věkem i pohlavím.

V první řadě jsou to rozkošné jarní bundičky, které všechny děti určitě využijí. Mango dbá nejen na účelnost, ale také na styl. Ani děti nesmí zůstat pozadu, co se týče módních trendů, a proto jim Mango nabízí in džínové bundy. Je pravda, že na ty bude ze začátku jara ještě dost chladno, ale jen co se oteplí, budou skvělým módním kouskem. Krom džínoviny bude populárním materiálem syntetická kůže a také semiš. V těchto bundách vaše děti ihned zmoudří a budou si připadat dospěle. Pro holčičky, které se rády oblékají jako jejich maminky, jsou tu kabátky v trendy střihu, který se letos nosí.

Z počátku jara bude potřeba pod bundu obléci svetřík či mikinku, na konci jara lze pak oblékat jen je. Svetříky pro holčičky hrají všemi odstíny růžové a malým parádnicím budou neskutečně slušet. Mikiny, stejně jako bundy, šlapou na paty módním trendům a jsou plné potisků s nápisy a čísly.

Kalhoty a také šortky hrají všemi barvami. Přichází jaro a vše kolem rozkvétá a zelená se, a proto většina jarních kousků barvami jen září. Jsou plné barevných květů a různých magických cákanců a obtisků. Jeden z modelů na sobě nese dokonce i zvířecí vzory.

Mango kids má pro děti připraveno i několik párů rozkošných botiček. Ale botami to nekončí. I dětská kolekce Mango kids je plná módních doplňků. Tak například pásky, anebo šátky, které ještě na jaře maminky ocení. I lehký jarní větřík může způsobit neplechu a děti mohou díky němu skončit nemocné.

A pro malé dívenky, které se chtějí vždy líbit, jsou tu ještě šperky a také gumičky, sponky a čelenky do vlasů.

Zdroje: www.mango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, doplňky, ostatní, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu