Vydejte se na cesty s kolekcí Orsay jaro/léto 2014

Vydejte se na cesty s kolekcí Orsay jaro/léto 2014

28. ledna 2014, Orsay, kolekce Orsay jaro/léto 2014, trendy 2014, dámské oblečení, dámská kolekce, doplňky, jaro 2014, léto 2014

Sponzorované odkazy

Značka Orsay vždy oslňuje kolekcemi plnými ženskosti, zajímavých střihů, perfektních detailů a nadčasových kousků. A nejinak je tomu i v nejnovější kolekci pro jaro a léto 2014. Klasické a oblíbené kombinace jsou zde okořeněny dávkou exotiky a vůní Středomoří, což poznáme z pestrých barev a nespoutaných vzorů. Už při pouhém pohledu na lookbook značky Orsay pro novou sezónu na vás dýchne vůně mořského vzduchu a ucítíte písek pod chodidly.

V kolekci Orsay pro sezónu jaro/léto 2014 se mísí spousta stylů, které jsou v tomto období vyhledávány. Pohltí nás romantika a ženskost, městský boho styl i nestárnoucí klasika. Kolekce dává přednost jemným a vzdušným materiálům, které nám v teplém počasí poskytnou dostatek pohodlí na procházky městem. Stále je však kladen důraz na zvýraznění ženskosti a krásy dámské siluety.

Podobně je tomu i u barevné palety. Ta se také nechala ovlivnit světlými a lehkými barvami, tak typickými pro jarní a letní období. K této sezóně však patří i cestování, a tak se v kolekci setkáme i s pestrými květinovými a geometrickými vzory a ornamenty připomínajícími atmosféru dalekých zemí. Své místo si zde pohlídala i černá a bílá kombinace.

Ženský dojem celé kolekce Orsay jaro/léto 2014 podtrhuje užití krajky, macramé a nejrůznějších výšivek. V kombinaci se vzdušnými letními materiály působí elegantně a zvýrazňují ženský půvab.

V kolekci Orsay pro nadcházející sezónu najdeme vše, co bychom mohly potřebovat. Trečkoty, bundičkami a denimovými kousky počínaje, a volnými tunikami a maxi šaty konče. V létě je také kladen velký důraz na nejrůznější doplňky, a tak zde najdeme širokou nabídku prostorných kabelek i malých psaníček, šátků, klobouků a spousty bižuterie. Tyto doplňky nejen skvěle doplní prázdninový look, ale budou nám jistě i užitečnými společníky na našich cestách.

Zdroj: www.orsay.net.pl

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu