Rafinovanost a svůdnost budoárů v kolekci Intimissimi jaro/léto 2014

Rafinovanost a svůdnost budoárů v kolekci Intimissimi jaro/léto 2014

1. února 2014, Intimissimi, Intimissimi jaro 2014, jaro 2014, spodní prádlo, léto 2014, sexy prádlo, svůdné prádlo, podprsenky, košilky, kalhotky, krajkové prádlo

S představením nové kolekce pro jaro a léto 2014 přispěchala i oblíbená značka spodního prádla Intimissimi. Jejich doménou je nádherně propracované, elegantní a rafinované prádlo, které dokáže zaujmout už na první pohled. Díky rozmanitým střihům si zde každá žena najde prádlo, které sedí do posledních detailů. Značka Intimissimi popisuje svou kolekci pro jaro a léto 2014 jako sexy a rafinovanou. S našimi smysly si zde pohrávají zajímavé efekty například v podobě krajky chantilly a leavers.

Sexy a moderní design

Nová kolekce značky Intimissimi pro jaro a léto 2014 vsadila na moderní design, jehož výsledkem jsou minimalistické kousky, jimž však nechybí pořádná dávka svůdnosti. Použity jsou i pružné a netradiční materiály jako latex nebo transparentní síťovina. Sexy prádlo se v kolekci Intimissimi střídá s oděvy ve zdánlivě sportovním stylu. Chybět zde nemůže tradiční krajka a nová kolekce si pohrává i se šněrováním vytvářejícím vzrušující podívanou. Kromě podprsenek se zde setkáme i s košilkami a kombinézami, které svádí prostřednictvím odhalujících průstřihů a transparentních materiálů.

Sexy Lady

Luxusní vzhled, hedvábí, krajka macramé, podprsenky balkonetového střihu – tak si Instimissimi představuje svůdnost a svádění a prostřednictvím nové kolekce nás přenese do prostředí romantického budoáru a nádechem hříšnosti. Atmosféru podtrhují barvy jako klasická černá či bílá, které jsou doplněny o pastelové tóny a sexy tělové odstíny. Krajka, upravená metodou leštění a vrstvení, čímž získala lesklý a vlhký vzhled, se zde prolíná s doplňky v podobě řetízků a šněrování.

Sweet Heritage

Část kolekce Intimissimi pro jaro a léto 2014 nás upoutá bonton a retro stylem, které jsou reprezentovány použitím krajky v kombinaci se saténem nebo i námořnickým motivem. Mísí se zde exklusivita a pohodlí, což činí prádlo skvěle nositelným pro všechny generace.

Zdroj: TZ Intimissimi

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu