Novinky z Nastygal

Novinky z Nastygal

31. ledna 2014, nastygal, jaro 2014, pastelové barvy, růžová, modrá, fialová, valentýn

Sponzorované odkazy

Kalifornská značka Nastygal nás neustále zahrnuje novými trendy a nebojíme se říci, že mezi e-shopy současné módy je číslem jedna! Velmi originální móda, trochu odvážnější, ale o to šmrncovnější. Jak se vám líbí novinky?

BÍLÁ BARVA

Bílá na jaře opět zazáří. Poslední sezóny je to velmi oblíbená trendy barva. Oblečte se do bílé od hlavy až k patě anebo bílou doplňte potiskem drobného kvítí. Je skvělou volbou pro formálnější oblečení. Sluší jí doplňky ve stříbrné barvě. Na party ji kombinujte s černou barvou. Pořiďte si crop top, casual kalhoty, lodičky nebo sako. Bílá bude na jaře trendem!

PASTELKY

Ve světlých tónech budeme pokračovat. Dalším trendem následující módní sezóny budou pastelové barvičky, a to především růžová, modrá a fialová. Vynikají nejlépe ve vzájemné kombinaci anebo s bílou a krémovou barvou. Sluší blondýnkám, brunetkám i zrzkám a podtrhnou vaši ženskost. Jsou to velmi jemné tóny, které vám přidají na eleganci. Pastelové barvy zkuste zvýraznit pomocí nápadných doplňků jako jsou dlouhé řetízky, pouzdrové kabelky, čelenky do vlasů a jiné štrasové ozdoby. Skvěle vypadají i v kombinaci se světlou džínovinou. Naším tipem jsou šaty s rozevlátou sukní a lehké jarní svetříky v těchto půvabných barevných tónech! Jaro pokvete.

VALENTÝN SE BLÍŽÍ

Co nevidět oslavíme svátek všech zamilovaných – den svatého Valentýna. I Nastygal připravila pro tuto příležitost krásné modely, které jsou pro tento den jako stvořené. Nesou se v duchu červené, černé a pastelově růžové. Šaty byly vytvořeny především pro schůzku s vaším milovaným – valentýnská paleta barev, výstřih, lodičky. Velmi ženské a slušivé. Doporučujeme rudou rtěnku nebo růžový lesk na rty, který váš outfit dovede k dokonalosti. Místo kabelky si vezměte pouze psaníčko a vlasy nechte vlnité rozpuštěné. Přirozenost je tou největší krásou. Svátek zamilovaných tak oslavíte jak se patří!

Zdroj: www.nastygal.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu