Kabelka – nezbytný módní doplněk

Kabelka – nezbytný módní doplněk

7. února 2014, kabelky, dámské kabelky, kabelky e-shop, luxusní kabelky, módní kabelky, trendy kabelky 2014, kožené kabelky, business kabelky, společenské kabelky, plesové kabelky, kabelky přes rameno, velké kabelky, kabelky trendy jaro 2014

Dámská kabelka již po staletí patří mezi nedílnou součást dámského šatníku, naprostá většina žen bez kabelky neopouští domov a bez ní se cítí nesvá. Do dámské kabelky totiž každá žena schová svůj svět, co na tom, že v něm „nikdy“ nemůže nic najít. Kabelky jsou ve své podstatě něco neskutečně praktického, avšak stejně tak můžou být kabelky naprosto nepraktické a plní tak jen svoji úlohu módního doplňku. Dámských kabe­lek existuje nepřeberné množství. Existují kabel­ky velké, střední, malé i miniaturní. Ale velikost není jediné kritérium, podle kterého kabelky dělíme a vybíráme. Máme například tzv. business kabelky, jež mají formálnější vzhled a hodí se ženám do práce do kanceláře, naopak pak máme kabelky sportovní anebo trendové, u kterých se meze na nápaditost nekladou a mohou tak překvapit různými barvami, střihy i zdobením.

Business kabelky

Požadavky na business kabelky bude mít většina žen podobné. Kabelka musí být dostatečná velká, aby se do ní vešlo vše potřebné od papíru až po menší laptop, a také by měla být co nejjednodušší, nejlépe v černé barvě nebo i v jiné barvě, ale vždy by měla být kabelka jednobarevná. Skvěle bude například při dobré kombinaci s oblečením vypadat červená aktovka, která značí jak styl tak i asertivitu, což je u některých pracovních pozic na místě. Ozdobou kabelek mohou být například jinak barevné zipy, spony nebo menší cvočky.

Trendové kabelky

Trendové kabelky se řídí aktuálními trendy a ty teď dávají přednost kabelkám větším, ale vše také záleží na ročním období. Zatímco v zimě a na podzim volíme větší kabelky v tlumenějších odstínech, jako je hnědá, šedá, hnědá, vínová nebo černá, v létě většinou sáhneme po menších kabelkách a nebojíme se ani zářivých barev, pokud se nám kabelka hodí k oblečení.

Crossbody kabelky

Crossbody kabelky jsou jedny z nejoblíbenějších, jelikož nám umožňují volnost pohybu, ale stále vypadají dost elegantně oproti klasickým sportovním kabelkám. Díky nastavitelnosti pásku můžete nosit kabelku různě nízko, tak jak zrovna potřebujete. Co říkáte například na rozkošnou klopovou kabelku Betty Barclay ve světle růžové nebo na černou koženkovou kabelku značky Makgio, která je ozdobena stříbrnými nýtky a přezkami.

Společenské kabelky

Co vás bude určitě teď zajímat jsou společenské a plesové kabelky. Ať už jde o klasická psaníčka nebo mini kabelky na kovový klip, jaké vyrábí například španělská značka Menbur, všechny budou skvělým módním doplňkem na různých plesech, party či návštěvách divadla.

Tyto i mnoho dalších kabelek najdete na stránkách e-shopu pamm.cz

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu