Nenechte si ujít ples jako Brno!

Nenechte si ujít ples jako Brno!

3. ledna 2014, Ples jako Brno, ples, plesy v Brně, plesová sezóna

Sponzorované odkazy

Moderní zážitkový ples, který spojuje bohatý program, vystoupení populárních osobností, kvalitní gastronomii a originální pojetí prostoru. Zahrnuje velkolepou tombolu a podporuje charitativní dražbou filantropické aktivity.

Ples jako Brno se rozhodl pro netradiční programovou skladbu a kromě klasického velkého orchestru pozval pop-rockovou kapelu Eddie Stoilow a brazilského hudebníka Santiago Ferreiru. Moderování svěřil zkušenému Tomáši Matonohovi a předtančení předvede vítězný pár StarDance, Anna Polívková a Michal Kurtiš.

Přípravy Plesu jako Brno vrcholí a zbývá posledních pár desítek z celkových šesti set míst. Letošní ročník v mnohém naváže na předchozí – gastronomie pro náročné, známé osobnosti na jevišti i parketu, největší tombola za celou existenci plesu a charitativní dražba.

Atmosféru galavečera naladí Zatrestband, klasický velký orchestr s kvalitní dramaturgií a aranžmá. Žánrová pestrost však potěší i hosty zaměřené spíše na současnou hudební scénu, na níž stoupá kapela Eddie Stoilow, oceněná titulem Skokan roku. Jejich melodické skladby, zpívané perfektní angličtinou, mají „naživo“ velkou dávku rockové energie a uvolní atmosféru. Příznivce latinských rytmů, bossa-novy a pop-j azzu pak osloví zpěvák a skladatel Santiago Fereira, který v České republice hostoval vždy s velkým úspěchem. Miroslav Sýkora, kterému fandily statisíce diváků při jeho vítězství v talentové soutěži, zastoupí klasický repertoár operního ladění. Rolling Stones revival pak naváže na rockovou linku a připomene největší hity této legendy.

Moderátorské osobnosti Plesu jako Brno bývají vybrány z herců, kteří vyrostli na brněnských scénách. Letos jím bude Tomáš Matonoha, který svým vtipem, pohotovostí a charismatem povede celý večer.

„Vloni diváky fascinoval Martin Plotěný – mistr chladné krásy, který motorovou pilou vytváří sochy z ledu, proto jsme jej pozvali znovu. Divácky atraktivní show umí i Luboš Matula a při své kouzelnické magii bude v přímém kontaktu s diváky. Na přípravě prostor v Adam galery se podíleli také architekti, dekoratéři a floristé, catering připravují mistři gastronomie a znalci nových trendů foodstylingu“, uvedl Tomáš Pakosta ze spolupořádající cateringové společnosti Valoria.

„Samozřejmě se zde sejde také řada osobností z řad byznysu a showbyznysu. Navíc bych chtěl zdůraznit, že přehlídka jmen není to hlavní – ples bude originální hlavně atmosférou, která vzniká jen tady, navíc připravujeme charitativní dražbu obrazů nebo třeba i luxusní večeře s Dušanem Vitázkem“, doplnil aktuálnímu programu Bedřich Snášel, jednatel pořádající agentury ONE PR.

Aktuální ročník se koná 1. 3. 2014 v Adam Galery v Brně.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu