Pro perfektní den - Svatební kolekce spodního prádla Etam 2014

Pro perfektní den - Svatební kolekce spodního prádla Etam 2014

8. února 2014, svatba, Etam, spodní prádlo, svatební prádlo, svatební spodní prádlo, sexy prádlo, svůdné prádlo, kolekce Etam 2014

Blíží se jaro a s ním přichází i nejoblíbenější období pro svatby. Prožít svůj velký den v prostředí rozkvétajících květin a čerstvého vzduchu je snem mnoha párů. Je jasné, že přípravy na svatební den jsou náročné a je třeba myslet na vše. Třeba i na zdánlivý detail, jakým je svatební spodní prádlo. Zaujmout je třeba nejen svatebními šaty ve dne, ale i spodním prádlem vybraným pro vašeho novomanžela v noci. Značka Etam si je důležitosti svatebního spodního prádla moc dobře vědoma, a vytvořila speciální kolekci pro rok 2014.

Svatební spodní prádlo by mělo být pro svatební hosty po celý den neviditelné a zaujmout, až budete se svým vyvoleným v soukromí. Vyčuhující podprsenka ze šatů nebo vyrýsovaný okraj kalhotek nevypadají dobře nikdy, a o svatebním dnu to platí dvojnásob. Značka Etam proto vybírala pro svatební spodní prádlo především tělové a champagne barvy, které splynou s kůží i s barvou šatů.

Materiály použité ve svatební kolekci Etam 2014 nepřekvapí. Očekáváme zde luxusní a elegantní vzhled, takže použití krajky a saténu je rozhodně správnou volbou. Zdobení v podobě mašliček dodává romantický a cudný nádech – tak si francouzská značka Etam nevěstu představuje. Myslí ale i na nevěsty moderní, které touží po originalitě a nenechávají se svázat klasikou. Pro ně jsou ve svatební kolekci košilka a kalhotky v růžové a béžové variantě s nápisem OUI, což ve francouzštině znamená ve svatební den tolik očekávané ‚ano‘. Působí hravě a rozverně a budou neustále připomínat slib, který jste si ten den dali.

Chybět nemůže ani podvazkový pás, který může být o svatební noci zajímavým překvapením a pro spoustu lidí k tomuto dni neodmyslitelně patří. Usnout pak můžete v nádherné bílé saténové košilce, ve které si budete připadat jako něžná víla. Až tedy budete vybírat svatební šaty, boty a šperky, neopomeňte ani spodní prádlo a podívejte se do obchodů značky Etam. Váš svatební den pak bude perfektní.

Zdroj: TZ Etam

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu