Indiánské jaro a léto s kolekcí adidas Originals 2014

Indiánské jaro a léto s kolekcí adidas Originals 2014

5. února 2014, adidas, adidas Originals, sportovní oblečení, legíny, tenisky, dámské oblečení, oblečení na sport, dámské sportovní oblečení

Sponzorované odkazy

V představování nových kolekcí pro jaro a léto 2014 rozhodně nemůžeme zapomenout ani na sportovní značky. A obrovská škoda by pak byla nevšimnout si nové kolekce adidas Originals. Ta se pro novou sezónu nechala inspirovat Indiány a jejich typickými motivy, a vzniklo tak sportovní oblečení s velkou dávkou originality a nevšednosti. Perfektně si také indiánské prvky rozumí s létem a teplým slunečným obdobím.

Kolekce adidas Originals pro jaro a léto 2014 stojí na šedé a modré barvě. Modrá barva je totiž podle indiánské tradice výsadou kmenové elity a vy si tak můžete připadat vskutku jedinečně. Trojúhelníkový vzor se zase řadí mezi typicky ženské prvky, a i když ho ve svém outfitu použijte vícekrát, nic nezkazíte.

Pojďme se teď podívat zblízka na jednotlivé kousky kolekce adidas Originals pro jaro a léto 2014. Nepřehlédnutelné jsou samozřejmě legíny s trojúhelníkovým vzorem v modré barvě. Legíny jsou stále velmi trendy záležitostí a tyto jsou navíc vyrobeny z příjemného materiálu, který vám sedne. Doplnit je můžete o černo-šedé tílko se stejným vzorem. Jeho přední strana je delší a vzadu jsou ramínka pro změnu překřížena.

Pro chladnější dny najdete v kolekci stylovou mikinu s kapucí. Zip a lem kapuce jsou zdobeny třásněmi. Může tak vzniknout dojem ofiny a tento vtipný nápad jistě mnozí ocení. Dalším prvkem je messenger kabelka v modré barvě, která pojme všechny nezbytnosti. Pokud rády kombinujete sportovní styl s novými módními trendy, zaujmou vás tenisky Basket Profi Up. I přes skrytý, pět centimetrů vysoký podpatek, skýtají dostatečné pohodlí a zaujmou na první pohled.

Zaujal vás některý prvek z kolekce adidas Originals 2014? Můžete si pro něj do některého z vybraných značkových obchodů adidas, A3 SPORT, Molosport, FD Sport nebo Sport4family zajít a prohlédnout si všechny detaily.

Zdroj: TZ adidas

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu