Zamilujte si nové trendy s kolekcí Zara TRF jaro/léto 2014

Zamilujte si nové trendy s kolekcí Zara TRF jaro/léto 2014

9. února 2014, Zara, Zara TRF, dámská kolekce, Zara jaro 2014, jarní kolekce, jaro/léto 2014, trendy, trendy jaro 2014

Sponzorované odkazy

Představujete si jaro jako pestrý koktejl nepřehlédnutelných barev a neobyčejných vzorů? Pak se určitě nezapomeňte podívat na novou kampaň i kolekci Zara TRF jaro/léto 2014. Jaro z nich jen číší a kousků, kterými budete moci oživit váš šatník pro nadcházející sezónu, je zde spousta. V kampani září modelky Marine Deleeuw a Magdalena Jasek oblečené do nejkrásnějších kousků z nové kolekce mladistvé a veselé Zary TRF a rozmanité barvy spolu s nádherným prostředím nás přiměje těšit se na přicházející teplé období ještě více.

Z kolekce Zara TRF pro jaro a léto 2014 cítíme inspiraci hippie lookem 60. let, reprezentovaným květinovým potiskem nebo širokými kalhotami. Retro styl je následován záplavou denimových kousků hrajících v nové sezóně důležitou roli. I zde je patrný jeden z největších trendů nové sezóny, a to sportovní styl a trička připomínající sportovní dresy s nejrůznějšími nápisy či čísly.

Spousta jiných značek ve svých kolekcích pro jaro a léto 2014 zredukovala barevnou paletu na černou a bílou, což může být pro mnohé trochu zklamáním. Kolekce Zara TRF vám však v tomto směru může pořádně zvednout náladu. Čeká vás tu „nálož“ klasických jarních barev, jakou je třeba citrónová, světle modrá, červená či zelená. Těšit se můžete i na oblíbené a divoké vzory, především ten květinový, který je velmi rozmanitý. Najdeme tu něžnou variantu s malými kvítky v pastelových barvách, ale i velké tropické květy přitahující veškerou pozornost.

I sem se však v menší míře grunge trend promítl, a to například v podobě kožených bundiček nebo zipů na šatech. Nechybí pak ani typické lehké jarní materiály, průsvitné části oblečení a neodmyslitelná krajka. Kolekce Zara TRF pro jaro a léto 2014 zkrátka nabízí pro každou z nás něco a oblékne vás od hlavy až k patě do stylu včetně doplňků jako boty či kabelka.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu