Bershka představuje svou kampaň Meet Me in Rio pro jaro/léto 2014!

Bershka představuje svou kampaň Meet Me in Rio pro jaro/léto 2014!

6. února 2014, jaro/léto 2014, Bershka, Meet Me in Rio, aztécké motivy, zvířecí motivy, baseball bunda, kšiltovky

Sponzorované odkazy

Mladistvá módní značka Bershka, která se u nás v České republice těší velkému počtu zákaznic a zákazníku, přichází v této chvíli s novou kampaní pro nadcházející sezónu jaro/léto 2014. Tato kampaň nese název Meet Me in Rio. A název mluví skutečně za vše. Kampaň Meet Me in Rio, což v doslovném překladu znamená něco jako ,,Potkáte mě v Riu", je plná barev a odvážných střihů. Z módních kousků přímo srší energie a cítíte z ní teplo letního slunce.

Meet Me in Rio se týká nejen dam, ale také pánů, ale samozřejmě, tak jako u většiny módních značek, které se zaměřují na obě dvě pohlaví, mají větší převahu dámské módní kousky, jelikož dámy se v nakupování a obecně v módě vyžívají mnohem více. Těšit se mohou na všechny typy jarního a letního oblečení od triček a tílek po šortky a sukně. Ale jarní dny z počátky nebývají hned teplé, a proto nabízí dámám Meet Me in Rio také trendy baseball bundičku, ve které se mísí sportovní ale i elegantní styl.

Krom pěkného oblečení se v kampani objevují i krásné módní doplňky a speciálně pak pokrývky hlavy všeho druhu. Hlavu je potřeba chránit a to zvláště v letních měsících, kdy slunce praží opravdu skoro celý den a to nemluvě o tom, když vyrazíte někam na dovolenou do teplých krajů, kde je síla slunce ještě větší. Pokrývka hlavy vás uchrání před možným úžehem, úpalem nebo obecně od možných bolestí hlavy. V kampani Meet Me in Rio jsou pro dámy připravené klasické barevné kšiltovky a elegantní klobouk.

Stále jako loni se i letos podrží na špičce módního žebříčku aztécké motivy. Bershka navrhla krásný komplet, který se skládá ze šortek s vysokým pasem, který je mimochodem také stále v kurzu, sexy topu na zip a lehké jarní mikinky. Dá se nosit dohromady, ale každý kousek z něho nošený zvlášť také není k zahození.

Jak už jsem zmiňovala na začátku, i pánové si přijdou na své. Módní kousky připravené speciálně pro ně jsou podle mého názoru dosti odvážné. Tak například komplet se zvířecími vzory. Kalhoty, košile a kšiltovka s jakýmsi gepardím motivem možná nebude pro každého. Pletený svetr pro chladnější večery bude pro mladé muže možná snesitelnější a třešničkou na dortu je pak pánské tílko s drsnými rockovými motivy.

Zdroje: www.facebook.com/bershka

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu