Beyoncé představuje svůj nový parfém Rise

Beyoncé představuje svůj nový parfém Rise

10. února 2014,

Sponzorované odkazy

Zdá se, že Beyoncé se daří vše, na co „šáhne“. Tato ikona populární hudby vydala na závěr loňského roku zcela neočekávané album a všem tak vytřela zrak, a to jak svým fanouškům, tak i svým kolegyním, které s takovou bombou od Beyoncé nepočítaly. Automaticky tak na sebe upoutala veškerou pozornost a ani téměř dva měsíce po vydání svého vizuálního alba, které obsahovalo 14 písní a 17 videoklipů, tomu není jinak. Singl Drunk In Love, jenž má na svědomí společně s manželem Jay-Z, úspěšně brázdí rádia a určitě máte v paměti, že letošní zahájení Grammy měl na starosti taky tento slavný pár.

Beyoncé je pop ikona a sex symbol, milující manželka, matka a dcera a také žena, která bojuje za ženská práva a neustále jim, nejen prostřednictvím svých písní, dodává odvahu a sílu za ně bojovat. Beyoncé je sebevědomá žena a chce, aby takové byly všechny ženy. Proto také teď Beyoncé přichází s novou vůní s názvem Rise, která má každé ženě přinést silnější postavení a napomáhat jí najít vnitřní sílu vytvářející ženskou krásu. Parfém je více intimní a přírodní než předchozí vůně, je inspirovaný díly zpěvaččiny oblíbené spisovatelky, básnířky a aktivistky jménem Maya Angelou. Složení vůně je omamné, návykové, světelné a květinové. V úvodu se ukrývá ledový meruňkový sorbet s bergamotem ozdobený zelenou bazalkou. Hlavním tónem parfému je opět orchidej, tentokrát orchidej s názvem Golden Symphony, ta je namíchána s čistým, nevinným jasmínem a frézií. Tato dokonalá kytice je umístěna na dřevitém základě, v němž překvapí zejména vetiver, který se využívá většinou do pánských parfémů.

Beyoncé k parfému natočila i reklamní spot, ve kterém se představuje jako silná a smyslná žena obklopená zlatavým prachem.

Tato smyslná a kořeněná vůně je k dispozici jako Eau de Parfum ve velikostech 15, 30, 50 a 100 ml. Zakoupit ji můžete například na www.parfemy.cz, kde ji navíc pořídíte za velmi nízké ceny oproti normálnímu prodeji v kamenných obchodech? 15 ml za 259 Kč, 30 ml za 279 Kč, 50 ml za 370 Kč a 100 ml za 480 Kč.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu