Nový lookbook Promod jaro 2014

Nový lookbook Promod jaro 2014

13. února 2014, Promod jaro, lookbook Promod, tredy Promod 2014

Sponzorované odkazy

Prezentace jarních kolekcí začínají zdobit výkladní skříně a v obchodech pomalu vznikají koutky vyčleněné pro nové zboží. Omamné kouzlo jarních kolekcí láká zákazníky na dálku pastelovými barvami, lehkými látkami a zejména novými reklamními kampaněmi. Promod patří k oblíbeným dámským značkám, a tak nemůže u prvních dotyků módních trendů chybět. Prohlédněme si, jak vypadá jarní lookbook Promod.

Nová kolekce Promod působí velmi ležérně a pohodlně. Mimo denimové módy se v ní objevují bavlněné sukně, volné topy či pletené svetry. Celkový styl je rozevlátý, jako kdyby samo oblečení bylo neustále v pohybu. Mezi trendy prvky se objevují třásně, které se v poslední době příliš často nevyužívaly. Setkáme se s nimi především na kabelkách (nejčastěji v provedení broušené kůže) a někdy se objeví na sukních či topech.

Barvy se drží něžných pastelových odstínů, zejména pistáciové, růžové nebo světle modré. Dominantní barvou bude opět bílá, a tak nebude problém kombinovat různé outfity. V módě zůstává také využití krajky.

Kdo si zamiloval kalhoty se sníženým sedem, se může zaradovat. Promod je zařadil do jarní kolekce hned v několika provedeních. Upřednostňují se lehké materiály i teplákovina.

A co pánský lookbook Promod? Co nám poodhalí z jarní kolekce?

Pánská kolekce se nese také ve velmi uvolněném stylu – trika do „véčka,“ saka, chinos kalhoty a barevné šátky. Na jaro se hodí i pěkný pánský trenčkot nebo stylové džíny. Kombinace tepláků s nižším sedem a elegantní košilí vůbec není problém. Jarní móda je zaměřena na maximální pohodlí a nedbalý stylový look.

Můj tip z pánské kolekce jsou cihlové chinos kalhoty. Jsou výrazné a oblečete k nim jednoduché triko i trendy košile s originálními motivy. Pokud potřebujete lehce neformální outfit, jsou chinos kalhoty ideální volba.

Lookbook Promod pro jarní kolekci nabízí pohodlnou módu v duchu aktuálních módních trendů.

Zdroj: www.promod.eu

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu