H.E. by Mango jaro 2014

H.E. by Mango jaro 2014

12. února 2014, he by Mango, Mango Men SS 14, pánská kolekce Mango

Sponzorované odkazy

Nová pánská kolekce značky Mango si zakládá na jednoduchosti a pohodlí. Základem šatníku se přitom stávají chinos kalhoty, kardigan a košile nebo tričko. Džíny budou toto jaro opět ve střihu slim-fit a přidáme k nim saka. Nástup jara si vyžádá na prodejní pulty také trenčkoty a hřejivé vesty. Celý outfit doplníme o polobotky. Nová kolekce Mango je vytvořena pro muže, kteří si potrpí na stylové vystupování, ale zároveň od oblečení očekávají značný komfort.

Kolekce SS 14 byla prezentována v rámci Barcelona Fashion Show a nabídla velmi zajímavé modely. Outfity elegantní, vytvořené pomocí saka a společenských kalhot, střídaly denimové modely v ležérním stylu. V kolekci se objevují oblíbená polo trika i nesmrtelné džínové bundy.

Překvapilo mne velké množství bílých kalhot a šortek. Ostatně na léto budou perfektní. Dobře ladí v kombinaci s pískovou barvou a světle hnědou. Nosit se bude také modrá v rozmanitých odstínech. Z pánské řady značky Mango bych vyzdvihla ještě velké pánské tašky na nošení do města a na cestování.

V letních kolekcích dominují především pastelové barvy, ale také barvy výrazné a živelné. Není problém sehnat cihlové nebo broskvové kalhoty nebo kostkované košile vytvořené hned z několika výrazných barevných odstínů. V tomto směru nemůže být ani značka mango pozadu a pestrou nabídku barev také zařadila do svých kolekcí.

Na závěr přidávám video He by Mango The Making Of The SS 14 Campaign ,které startuje slogan The journey on the road. Video zachycuje dobře některé z detailů a to zejména na doplňcích. Zmínila jsem sice velké pánské tašky, ale nabídka doplňků H.E. by Mango je daleko rozsáhlejší. Nelze také přehlédnout opět trendy délku kalhot nad kotníky (případně jejich záměrné ohrnutí do požadované délky).

Vybrali jste si? Mango odhalilo kolekci jaro/léto 2014, ve které se ukrývá jak společenské oblečení, tak i móda velmi pohodlná, vhodná pro každodenní nošení.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu