Reserved představuje novou pánskou kolekci 2014

Reserved představuje novou pánskou kolekci 2014

22. února 2014, kolekce Reserved, pánská kolekce reserved, pánská móda

Sponzorované odkazy

Kolekce Reserved pro muže ve mně evokuje módu ošlehaného fešáka ze západu. Komfort, dobré materiály, košile, džínové bundy a hlavně stylovost. Léto nebo zima – těžké kožené boty vedou a co k nim lépe doladit než záměrně oprané či protrhané kalhoty. Část kolekce vyjadřuje ledabyle oblečeného muže, který působí, že ho móda vůbec nezajímá a druhá stylizuje drsného jedince s kamennou tváří. Ale možná budete vnímat novou kolekci Reserved úplně jinak, možná ne.

Hlavní kousky kolekce jsou zcela jasné – kostkované košile, džíny a bundy. Vlastně se jedná o základní oblečení pro denimovou módu. Nejedná se tedy o něco nového na módním poli, ale spíše o starou dobrou klasiku, které se dostává neustále nových obměn. Lehce oprané džíny kombinované s pleteným kardiganem nebo sakem z teplákovky dnes není žádný problém, nýbrž cílené kombinování trendů. Pro mnohé muže jsou navíc volné džíny a svetry pohodlnější než slim kalhoty. Ty navíc každému nemusí padnout. Součástí kolekce jsou také čepice – kšiltovky. Pomalu se zařazují do našeho běžného šatníku, ačkoliv na malou chvíli se staly pouze součástí sportovního outfitu, případně nezbytným doplňkem módy vycházející z hip hopu.

Kolekce Reserved pamatuje i na muže, kteří nechtějí trávit dlouhý čas nakupováním a přemýšlet, jak jednotlivé kusy skombinují. Vše barevně i stylem perfektně ladí. V obchodech jsou k dostání i veškeré módní doplňky – pásky, obuv a šály. Jarní modely obsahují basic trika a košile. Zároveň je však kolekce obohacena o trika s potisky a moderní svetry.

Líbí se vám kostkované košile? Reserved je nabízí v rozmanitých barevných kombinacích a dají se nosit pohodlně na trika. Kdo si nepotrpí na džíny, objeví v nové kolekci bavlněné kalhoty. Nová pánská kolekce Reserved je již v prodeji ve všech obchodech značky. Vydejte se na nákupy a oblékněte se do komfortní stylové módy.

Zdroj: www.reserved.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu