Pro malé nožičky, dětské botičky - Dětská obuv jaro 2014

Pro malé nožičky, dětské botičky - Dětská obuv jaro 2014

25. února 2014, Converse, Nike, adidas, Puma, kotníčková obuv, botasky, baleríny, Convarse, dětská obuv, Humanic, Baťa, CCC, Deichmann, dětské boty

Sponzorované odkazy

Blaho našich nejmenších je pro nás tou nejdůležitější věcí a pohodlí je potřeba i v oblasti módy a to především v té obuvnické. Pro děti je správná obuv samozřejmostí. Při jejich prvních krůčcích se jejich noha začíná formovat, a jestliže se na to zapomene už na začátku, tak ve vyšším věku už je pozdě. Nesprávné držení těla a špatná klenba nohy – i takovéto problémy může způsobit špatný výběr obuvi pro naše nejmilejší. Dbejte tedy na dobrý výběr dětské obuvi a nechte se inspirovat například kolekcí jarních botiček 2014 od dostupných obuvnických značek, které mají v České republice to největší zastoupení.

Humanic

dětskou jarní kolekcí pro tento rok přichází mimo jiné prodejce obuvi Humanic. Dětským nožičkám nabídne boty známých světových značek jako je například Converse. Za minulá léta velice oblíbená a trendy obuv se známým logem značky (hvězdička CONVERSE ALL STAR) na boku si ani tu nezadala nic se svým jménem a zůstala věrná svému stylu. Střih dětských botiček se vůbec neliší od těch bot pro dospělé. A navíc jde o obuv, která se řadí mezi takzvané unisex – hodí se jak pro chlapce, tak i pro dívky. Vedle ležérních bot od značky Converse jsou tu pro děti připravené také sportovní boty od známých značek jako je například Nike, adidas nebo Puma. Výběr je podle mého dostačující.

Deichmann

Deichmann – také velice oblíbená značka obuvi, která sice v posledních letech ztrácí kvůli své kvalitě mnoho důvěřivých zákazníků, ale nedá se o ní říci, že by nenabízela líbivé zboží. Dětské jarní boty 2014 jsou toho důkazem. Malé slečny si v kotníčkové obuvi sportovního stylu budou připadat jako dospělé ženy a pro chlapce jsou tu klasické botasky na suchý zip či kotníčkové boty na zavazování.

CCC

Značka CCC se do toho jako vždy pustila po hlavě. Výběr dětské obuvi je nekonečný. Dívkám se určitě zalíbí trendy kotníčkové tenisky na zavazování, které jsou doplněny o obrázky, texty, cvočky, kamínky a barevné tkaničky. Pro menší slečny má CCC na skladě roztomilé sandálky v holčičích barvách, též doplněné o kamínky a také mašličky. Malí pánové si také přijdou na své, protože obuv CCC je přesně pro ně. Ví, co chtějí a v čem udělají na holky dojem.

Baťa

České značka obuvi se může pochlubit dětskými botičkami jaro 2014, které jsou velice pěkné. Holčičky se mohou těšit na balerínky, kotníčkové boty nebo botasky ve své oblíbené barvě růžové a chlapci pak na botasky a ležérní botky ve všemožných barvách. Maminky například potěší dětská obuv na suchý zip, který je mnohem pohodlnější a řeší problém se zauzlovanými tkaničkami a ušetří mnoho času při už tak dlouhém oblékání a přípravách ven.

Zdroje: www.humanic.net www.bata.cz www.ccc.eu www.deichmann.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu