Nová kolekce Humanic představuje must-have kousky sezóny

Nová kolekce Humanic představuje must-have kousky sezóny

2. března 2014, nová kolekce Humanic, Humanic jaro/léto 2014, trendy obuv 2014

Sponzorované odkazy

Jestli jsme někdy trpěli nedostatkem stylů obuvi v prodejnách Humanic, v sezóně jaro/léto 2014 tento problém rozhodně nastat nemůže. Aktuální kolekce vsází na trendy, láká na děrované kozačky, kotníčkové boty a nezapomíná ani na sportovně založené duše.

Polokozačky a děrované kozačky

Jarní kozačky opět patří mezi naše tipy na must-have kousky sezóny. Mají velkou výhodu, a to snadné kombinování s rozmanitými outfity. Džíny, sukně i šaty – vše se k jarním kozačkám perfektně hodí. Letos budou převažovat děrované kozačky i polokozačky. Mezi barvami vede béžová a šedá. Humanic představí polokozačky a kotníčkové boty také v barvě bílé, modré nebo několik modelů v odstínech pastelových.

Nevymizí ani trend zdobení v části kotníku pomocí pásek, cvočků a případně zipů. Objeví se zlatá a stříbrná barva, které vévodily zimní sezóně.

Semiš budeme nosit i na jaře

Humanic ve svých kolekcích nabízí velké množství kvalitní kožené obuvi pánské i dámské. Na jaře se opět budeme těšit ze semišových bot. Dámské semišové kozačky a kotníčkové boty, pánské elegantní semišové polobotky.

Kultovní tenisky v prodejnách Humanic

Další typ obuvi, na který se můžeme v nové kolekci těšit, jsou retro modely tenisek známých značek (Adidas, Nike). Setkáme se především s vyvýšenými platformami a pestrými barvami.

Boty do špičky – ano!

Nově se rodí trend ostrých špiček a velmi úzkých podpatků. Humanic zařadil do kolekce celou řadu takto navržených modelů. V případě pánských bot se jedná o decentně protáhlou špičku. Dámské balerínky a lodičky se dočkávají špičky opravdu výrazné.

Závěrem ještě zmíním jeden tip a tím jsou mokasíny. Elegantní i sportovní, v různých barvách, střizích i v různých materiálech. Mokasíny jsou ideální obuv na začátek léta.

Zdroj: www.humanic.net

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu