Kolekce jaro/léto 2014 značky F&F ukáže, v čem letos zabodujete!

Kolekce jaro/léto 2014 značky F&F ukáže, v čem letos zabodujete!

1. března 2014, must-have, krátký svetr, oversize, riflovina, džíny, F&F, jaro/léto 2014, květinové vzory, geometrické vzory, orientální vzory, denim, černo-bílá

Sponzorované odkazy

Dostupná britská módní značka je nejen u nás v České republice velice oblíbenou. Může za to zřejmě to, že produkty této značky představuje obchodní síť hypermarketů Tesco. Pokrytí těchto obchodů je obrovské a na někoho to působí spíše opačným dojmem a to takovým, že oblečení, módní doplňky a dokonce i boty značky F&F se prodávají v každém větším i menším městě. A známe ženské myšlení. Těžko strávíme, když má některá z jiných žen na sobě něco stejného jako my a nedej Bože, když se obě dvě vyskytneme ve stejné společnosti, kde mnohdy trávíme celý večer. Těchto trapasů bychom se nejraději ušetřily, a proto se značkou F&F nakládáme velice opatrně, ale to je podle mého názoru škoda. F&F má ve svých kolekcích nejen líbivé kousky, ale také kousky velice kvalitní.

Pro letošní teplé sezóny jaro a léto 2014 si značka F&F připravila několik trendů v in černo-bílé kombinaci. Inspiruje se zde u světoznámých značek, které na týdnech módy představily též černo-bílou kombinaci v mnoha provedeních. F&F zákaznice nenásilně nutí k tomu, aby se naučily kombinovat černo-bílou se záblesky výrazných barev a nevypadá to vůbec špatně! K mnoha svým modelům přidává značka F&F zářivě modrou barvu, která váš outfit skutečně zvýrazní. Nezapomíná se ani na květinové motivy, které nesmějí nikdy v jarních a letních kolekcích chybět.

Aby nebyla černo-bílá kombinace fádní a nudná, F&F přidává trochu geometrických potisků. V takovémto oblečení dokonale zaujmete své okolí. A nejde tu jen o výrazné pruhy, které jsou samozřejmě také trendy, ale i o šifonové detaily.

Dalším pěkným módním kouskem v kolekci F&F je jarní oversize kabátek. O pár čísel větší kabát vypadá podle F&F nejlépe v kombinaci s úzkými kalhotami nebo legínami. V tomto případě se dá využít oné kombinace černo-bílé s výraznou barvou. Černo-bílý kabátek s barevnými úzkými kalhotami či legínami.

Novým sportovním trendem budou tuto sezónu kratší svetry. Značka F&F vybízí k tomu, aby jste zkombinovali bílý svetr ve zkrácené délce s opticky zeštíhlujícími kalhotami s pavučinkovým vzorem, který se v této kolekci objevuje ještě jednou a to na sexy bundičce, kterou lze nosit buď s elegantními kalhotami, nebo casual bílými džíny.

Mimo jiné má i F&F ve své kolekci jaro/léto 2014 oslnivé kousky, které prostě musíte mít – takzvané must-have. Pokud chcete svůj outfit stylově nakopnout, měly by jste vsadit na jeden z těchto kousků. Tílko, svetr, kabelka, košile, sukně. Vyzkoušejte jeden a užijte si experimentování.

Denim milujeme odjakživa, na mole však doposud hrál spíše druhé housle. To ale neplatí letos! Na přehlídkách pro jaro/léto 2014 bylo doslova ,,předenimováno"! Něco málo pochytila i F&F. V její kolekci se objeví například zdobené boyfriend džíny – o číslo (nebo i o dvě čísla) větší džíny jsou letos hitem, zkombinovat se dají i s elegantními doplňky. Další jsou sukně a šortky s orientálními vzory, které rázem posouvají tyto kousky do vyšší trendové ligy. V poslední řadě pak košilové šaty s páskem, které jsou stylově nesmrtelné a dvoubarevná džínová košile.

Zdroje: www.ffmoda.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu