Jaké blazery a saka obléknout do letošního jara?

Jaké blazery a saka obléknout do letošního jara?

3. března 2014, sako s potiskem, barevná saka, klasická saka, blazer, sako, sáčko, blejzr, trendy, jaro 2014, Mango, Zara

Sponzorované odkazy

Jaro s sebou kromě nádherného počasí a přírody přináší i potřebnou obměnu šatníku. Pokud už jste úspěšné zvládly úkol nakoupit kabát a boty, můžete postoupit dál. Sáčka či blazery si také zaslouží vaši pozornost, s jarem a létem totiž přichází jejich pravý čas. Těšit vás mohou rozmanité designy, které značky jako H&M, Zara či Mango a mnoho dalších přináší, ale zároveň můžete zůstat i u klasiky v podobě černého saka, které už ve skříni určitě máte. Saka a blazery pro jaro 2014 dokáží překvapit a skvěle zapadnou do vašeho šatníku. Pojďme se podívat, jaké trendy jim vládnou.

Barvy nesmí chybět

Po jakých barvách sahali návrháři nejčastěji? Trendy jsou oblíbené jarní tóny žluté, spousta odstínů modré od těch nejsvětlejších přes královskou až k námořnické, a také spousta variant růžové. Ta se často dotýká i pudrových a starorůžových odstínů a pro romantické duše je skvělou volbou. Jednoduchá sáčka v zajímavých barvách můžete přehodit přes jakékoliv černé či bílé šaty, obléknout je ke kalhotám i sukni a povznesou outfit o úroveň výš.

Sázka na vzory

Nejen ten květinový, ale i jiné potisky ovládly blazery a saka pro jaro 2014. Svislé i podélné proužky, hadí kůže, puntíky i kostky, to vše můžete v nabídkách oblíbených značek najít a díky tomu zazářit. Vzory hrají v letošní jarní módě důležitou roli, zkuste jim dát šanci!

Návrat ke klasice

Zřejmě vám neunikl fakt, že letošní jaro se nese často ve znamení klasiky. Pokud vám ve skříni chybí must-have kousky jako bílé a černé sako, nadešel ten pravý čas tento nedostatek napravit. A problém to určitě nebude, kolekce snad všech značek jsou jich plné a nabízí se skvělá možnost si tyto základní varianty blazerů pořídit. A aby se tato klasika nedala označit za nudnou, přibyly sáčkům nejrůznější kapsy, zipy, lemování v jiné barvě a podobné „vychytávky“.

Zdroj: www.zara.com, www.mango.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu