Kabelky jaro 2014 – jaké jsou nejvíc trendy?

Kabelky jaro 2014 – jaké jsou nejvíc trendy?

4. března 2014, kabelky 2014, jarní kabelka, trendy kabelky, shopper bag, kabelka s třásněi, kabelky Mango

Sponzorované odkazy

Jestli si letos zavěsíme přes rameno oblíbenou cross bag tašku nebo pohoupáme na předloktí lesklou elegantní kabelku, záleží jen a jen na nás. Jakým směrem se ubírají módní trendy, je na samotných návrhářích. I když zákazníci přeci nakupují a poptávka inspiruje nabídku. A tak co jsme si zvolili za trendy kabelky po sezónu jaro 2014?

Stříbrná nebo zlatá?

Nosit můžeme pouze černé oblečení a ulicemi probíhat v teniskách, rozhodně však nemůžeme projít jarem bez výrazné tašky či kabelky. Zlatá barva patří mezi naprostou jedničku v kolekcích. Tašky nemívají ani příliš komplikovaný design, jen dominanta natolik výrazné barvy z nich činí jedinečné kusy. Celkově metalické odstíny ještě provedou svět kabelek. Ač jsme se s nimi setkávali spíše na oblečení, cesta k doplňků byla úspěšná, a tak můžeme přivítat výrazné zlaté kabelky a tašky.

Jestli se zlaté barvě chcete raději vyhnout, nebudete to mít vůbec lehké. Zlaté detaily budou zdobit kabelky nadále, i když ne v tak velkém množství – zipy, spony i přívěsky. Mezi top barvami se objeví i královská modrá.

Módní oblečení je s doplňky až nebezpečně těsně propletené. Když jsou tedy hitem pastelové barvy, spatříme je také na módních doplňcích. Kabelky v odstínech blankytně modré, pistáciové nebo meruňkové zaplavují pomalu prodejní pulty butiků.

Dámy zastupující klasiku se mezi nimi objeví v poměrně hojném zastoupení. Černá a bílá barva prostupují jarní kolekce se značným elánem a chutí osvěžit svou tradiční pověst.

Jaké jsou jarní kabelky?

Líbí se mi využití třásní, jako zajímavého efektu. Kovbojský styl vytvoříme pomocí děrovaných jarních kozaček, kabelkou s třásněmi a obojí ideálně v provedení semiše. Třásně uvidíme na taškách přes rameno, shopping kabelkách i na večerních psaníčkách. Pokud jde o velikost, přednost mají velké kabelky (shopper bag), do kterých se toho co nejvíc vejde, a navíc splňují alespoň částečně designovou stránku.

Na druhou stranu i psaníčka zůstávají jedničkou na módním poli, jen se pomalu upouští od maxi velikostí. Nicméně pokud jste si maxi psaníčka oblíbili, hezké kousky nabízí nová jarní kolekce Mango.

Na kabelkách mnohdy vyniká černé lemování. To vytváří obzvláště s pastelovými barvami výrazný kontrast. Zakoupíte u luxusní značky Michael Kors nebo na příklad v obchodech Mango.

Zdroj: www.bata.cz , www.mango.com , www.zara.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu