Trendy jarní kozačky 2014

Trendy jarní kozačky 2014

7. března 2014, kozačky, trendy 2014, jaro 2014, jarní kozačky, ccc

Sponzorované odkazy

Pořádné mrazivé zimy jsme nedočkali, ulice zavalené sněhem nebyly, ovšem co nám nohy v zimním období zahřívalo, byly kozačky. Pokud je máte v oblibě a nechcete se jich vzdát ani na jaře – představujeme vám svěží jarní trendy. Na jaře 2014 budou stále in a vy se tak své oblíbené obuvi nemusíte úplně vzdát. Kozačky pro jaro 2014 jsou tady!

Zatepleným kozačkám definitivně odzvonilo a za pár dní je tady jaro oficiálně. Co obout a být trendy? Jaké trendy v jarní obuvi se budou nosit? Jedním z trendů jsou kozačky. Budou in ty pod kolena i v délce do půli lýtek. Co se barev týče, pro jaro 2014 vévodí jednoznačně ty v béžových odstínech – od nejsvětlejších po nejtmavší. Nezapomeňte, že obuv by měla ladit s kabelkou a to především barevně! Ke kozačkám zásadně noste kalhoty úzkého střihu – nejlépe skinny. Široké nohavice jsou zde nevhodné. Kozačky v délce pod kolena připomínají trochu žokejské boty nebo také kovbojské. Hledejte něco mezi tím. Jsou štíhlého tvaru, aby pěkně lemovali siluetu vaší nohy a lýtek především. Máte-li rády spíš volnost nohy, aby mohla tak trochu ‚dýchat‘, pak jsou pro vás možná favoritem kozačky v délce do půli lýtek, které nemají tak štíhlý tvar a nohu tak nemáte kolem lýtek obepnutou. Jsou více ležérní, pohodové a vhodnější pro volný čas strávený ve městě nebo v přírodě.

Na jaře se vyvarujte podpatků. Trendy jsou kozačky na velmi nízké podrážce a bez podpatku. Často bývají zdobené přezkami, pásky, cvočky nebo dírkovanými folklórními vzory kytek, aj. Vysoké kozačky mívají zpravidla zip na zadní straně, aby se vám lépe obouvaly, ovšem narazíte i na ‚navlíkací‘ kozačky, které však nedoporučujeme, pokud máte namířeno kamkoliv, kde se budete muset zouvat. Většinou zabere trochu času se do nich a také z nich zase dostat. Jak jsme již zmínili výše – naším jarním kozačkovým favoritem jsou boty ve výši do půli lýtek. Pohodlně se nazouvají a vyzouvají, nohu neobepínají a chodí se v nich jedna báseň. Které si pro jaro 2014 zvolíte vy?

Zdroj: www.ccc.eu

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii obuv a kozačky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu