Pánské parfémy jaro 2014

Pánské parfémy jaro 2014

8. března 2014, parfémy, pánské parfémy, parfém, parfum, parfums, 2014, vůně, toaletní voda

Sponzorované odkazy

Po parfémově těžké zimě tady máme svěží závan lehkých jarních pánských vůní. Jaké novinky nám návrháři připravili? Co bude váš nový favorit mezi vůněmi? Pojďte s námi vybírat.

Bottega Veneta Pour Homme

První pánská vůně tohoto módního magnátu. Představena na trh byla už v roce 2013. Jedná se o dřevitý parfém, který má svou vůní symbolizovat ideu muže, putujícího na sever do horského hotelu, aby si odpočinul od ruchu města a každodenního stresu. Mrazivý vzduch přicházející z lesů jako by omámil vaše smysly – především ten čichový. Hlavou parfému je proto strom jalovec, sibiřská borovice a bergamot. Srdce tvoří jamajský pepř, šalvěj a kanadská jedle. Základem pak je labdanum, pačuli a kůže. Smyslná vůně!

Bvlgari Aqva Amara Pour Homme

Aqva Amara je parfém pro ztělesněné mužské bohy moří. Jeho vodní nádech je opravdu výjimečný. Vůni navrhl parfumér Jacques Cavallier, který má na svědomí tento velmi luxusní zážitek. Název Aqva Amara v italštině znamená „hořká voda“, což vysvětluje hořké tóny neroli, které tvoří srdce parfému, ponořeného do vody. Hlavou vůně je svěží a pozitivní náladu navozující mandarinka, základ pak tvoří pačuli a kadidlo.

Givenchy Play In The City

Francouzi z Givenchy uvádí na trh tuto limitovanou vůni ze série Play in the City. Je velmi omamná, smyslná a provokativní. Zpočátku ucítíte lékořici a kosatec. Základem celého parfému je ambra spolu s dřevitými tóny, srdce pak tvoří samotný kosatec a amyris. Hlavou je již zmiňovaná lékořice a citrusy. Opravdu poutavá vůně!

Hermes Eau De Mandarine Ambrée

Osvěžující vůně s označením unisex. To znamená, že vůni si pořídí vaše drahá polovička, ale vy si ji můžete půjčovat. Celý den se vám tak budou točit myšlenky na partnera a na to, že voníte stejně. Parfém má velmi prosté složení a je tvořen třemi složkami. Základem je ambra, srdce tvoří mučenka a hlavou je mandarinka.

James Bond James Bond 007 Gold Limited Edition

Limitovaná edice vůně James Bond 007. Na první pohled vás jistě zaujme nepřehlédnutelný flakón parfému, který je zlaté barvy a na krabičce je motiv vlajky Británie. Svěží a přirozená vůně, hodně nadčasová, určená sebevědomým mužům. Hlavou je kardamon, levandule a jablko, srdce tvoří santalové dřevo a vetiver. Základem jsou lišejník a kamarin.

Zdroj: www.parfemy.cz

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii kosmetika a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu