Dámské jarní bundy a kabátky 2014

Dámské jarní bundy a kabátky 2014

10. března 2014, jarní bundy, jarní kabáty, trenčkot, kožená bunda, bundy 2014

Sponzorované odkazy

Jaro si s námi letos pěkně pohrává. Ráno potají schováváme do kabelek rukavice a odpoledne bychom se nejraději spokojili s krátkou jarní bundičkou. Mezi období, které právě nastává přeje módním návrhářům. Ti se pustili s chutí do nových kolekcí a vytvořili pro tento čas perfektní kousky.

Letošní jaro budeme nosit trenčkoty a parky

Trenčkotům se dostává netradičního zpracování. Prostor dostávají materiály (semiš) i střihy. Je pravda, že trenčkot s kratšími rukávy zatím potkáme spíše v zahraničí, ale i tak se k nám pomalu dostávají jeho zajímavé varianty, jako je střih oversize (v jarní kolekci uvedla značka Burberry).

Nejen trenčkoty se dočkají slávy. Stále více potkáváme dlouhé kabáty sahající do půlky lýtek i níže. Jejich jarní varianty potkáte mimo jiné v obchodech Hermés nebo Zara.

Obměny pozorujeme i u klasické parky. Využívá se volných střihů, barev i obměn materiálů.

Některé ze značek využily módní volnosti a nespoutanosti a pustily se do návrhů střihem zajímavých kusů. Na závěr je obohatily o výraznou barvu či vzor a vznikly tak zcela jedinečné kabáty. Doporučuji obhlédnout nabídku značky Celine.

Oblíbená značka Miu Miu ukazuje na svých přehlídkách stále fakt, že v jednoduchosti je krása. Jednobarevné kabáty jsou doplněny o kapsy, límce a další detaily, provedení jiného materiálu, než je celý kabát.

Barevné bundy a kabáty

Letos si užijeme barvy duhy ve všech jejích podobách. Pryč jsou časy, kdy jsme se báli obléci jiné, než černé sako. Už se nemusíme ostýchat koupit koženkové bundy v pastelových barvách. Jarní trendy přímo vyzývají k nošení barev, a to i výrazné žluté, která perfektně oživí na příklad šedé kalhoty.

Jarní bundy 2014

Ve výčtu bund pro sezónu jaro 2014 nesmí chybět biker jacket a bomber. Sportovní bundy se kombinují nejčastěji s šaty, sukněmi, ale pochopitelně také s úzkými džínami.

Závěrem si připomeňme velkolepý návrat džínových bund, které v jarním šatníku nesmí chybět.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu