Fashion trend: Skort aneb trend jara/léta 2014

Fashion trend: Skort aneb trend jara/léta 2014

15. března 2014, skort, sukně, šortky, sukně jaro 2014, sukně léto 2014, trendy jaro 2014, trendy léto 2014, krátké sukně, krátké šortky

Sponzorované odkazy

Několik trendů pro letošní sezónu jaro/léto jsme si již představili a víceméně jsme nezaznamenali nějaké velké novinky. Určitě se trendy oproti minulé sezóně jaro/léto změnily, letos ustoupily pastely a neony a naopak se do popředí dostala kombinace černo-bílé, tmavě modrá, pruhy a přírodní barvy jako je béžová, smetanová nebo hnědá. Určitě se s příchodem léta dotkneme i jasnějších odstínů a i zajímavějších stylů. Mezi ty patří bezpochyby trend, který letos velmi „frčí“ v cizině a doufám, že k nám se do léta dostane, a to je tzv. skort – neboli sukně a šortky dohromady. Už jsme zažili kalhotovu sukni, sukňové kalhoty, ale „šortkosukni“ ještě ne. Nejde o klasické splývavé šortky, které vytvářejí efekt sukně. To, že máte na sobě šortky totiž vůbec není vidět, ani když si sednete, tedy alespoň ne zepředu, „šortková“ část je totiž úplně schovaná. Při prvním pohledu byste řekli, že se jedná o minulý rok tak populární překládanou sukni, se kterou přišla Zara a následně ji následovaly i další značky. Překládanou sukni, která připomínala papírovou obálku, chtěly blogerky po celém světě a hned na to je následovaly i obyčejné leč stejně stylové ženy.

Skort jsou daleko elegantnější než šortky a na druhou stranu zase daleko praktičtější než sukně, zvlášť pokud se jedná o velmi kratičký model. Snad jen u něho je vidět, že se jedná vlastně o šortky, jelikož nohavice jsou pod cípy vidět.

„Šortkosukni“ můžete nosit jak přes den, tak i k party outfitům. Pro denní outfity využijte světlých, pastelových nebo zářivých, sytých barev. In budou i potisky s exotickými květinami nebo digitální potisky. Na večer stačí jen sáhnout po černé, bílé nebo jiné tmavší barvě a společně s vhodnými doplňky vytvoříte ideální outfit pro letní party.

Jsem velice zvědavá na to, která z nám známých a dostupných značek tento zajímavý a zbrusu nový model do našich šatníků ve své jarně/letní kolekci představí. Již teď je však můžete zakoupit na jednom z mnoha zahraničních e-shopů. V tomto článku můžete vidět nabídku známého e-shopu Asos nebo sice méně známého leč zajímavějšího e-shopu Lucy in the sky

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu