Pánské jarní bundy a kabáty 2014

Pánské jarní bundy a kabáty 2014

12. března 2014, jarní bundy, pánské jarní bundy, pánské kabáty, trendy bundy, duffle coat, parka

Sponzorované odkazy

Letos se mé ženské oko bude obzvláště kochat. V módě jsou kabáty, bikerské bundy i lehce oprýskané bundy v heritage stylu. Pánská móda vyzařuje ležérnost a rádoby nevyumělkovaný styl. Ač vypadáte velmi módně a „in,“ nemusíte vynaložit velkou snahu. Jarní bundy a kabáty k tomu také ve velké míře přispějí. Odvážíte se do klasického trenčkotu? Vyzkoušíte sportovní bombery nebo se budete držet džínové bundy? Trendy jarní bundy a kabáty už jsou v každém obchodě.

Elegán na první pohled – pánské kabáty

Přiznejme si, dámy, že pohled na muže v kabátu má něco do sebe. I když elegantní styl oblékání nejde každému, v nabídce jsou kabáty, které rozhodně elegantní oblékání nevyžadují, ale i tak dodají muži jakousi skrytou jiskru. Bez ostychu si toto jaro obstarejte trenčkoty či klasické jednořadé kabáty.

V módě jsou také stále duffle coat a kabáty pod kolena.

Denim zpět! Džínové pánské bundy

Návrat džínoviny zaznamenal asi každý. Ač v podstatě nikdy neopustí prodejní pulty, vždy v lehkých vlnách její intenzita obliby opadne. U džínů se mění pouze střihy, kdežto džínové bundy se buď nosí, nebo nenosí. Jaro 2014 „džísky“ vítá s nadšením. Prostor dostává klasika – tedy tmavá a světlá džínovina a zároveň se můžeme těšit z odrbaných džínových bund nebo z „plísňových“ bund.

Parka je stále trendy

V dámské i pánské módě se během jara budou opět nosit oblíbené parky. Pokud chcete tento super kousek nosit více, než jednu sezónu, pořiďte si parku dva v jednom. Až přijde teplejší období, prostě spodní vrstvu odepnete.

Pro slunné jarní dny se perfektně hodí uvolněný sportovní styl. Zkuste na příklad bundy bomber. Letos se dočkají originálních vzorů i materiálů.

Jarní kolekce nabízejí trenčkoty, džínové bundy, biker jackem i populární parky. Jakou bundu či kabát budete nosit letos vy?

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu