H&M Spring collection v bohemian stylu

H&M Spring collection v bohemian stylu

12. března 2014, HM spring, jarní kolekce HM, trendy HM

Sponzorované odkazy

Boho-chic si získal naše srdce. Uvolněný styl, který nechává vyniknout individualitě a zároveň v sobě nese romantické prvky. Jaká by mohla být jarní kolekce módní značky H&M? Ano, nese se v duchu boho a my si můžeme užívat hrátky s módou. Průhledné halenky, třásně a vzory.

Nová kolekce značky H&M je jaksi mystická a omamná. Kombinace jemných materiálů s materiály jako je semiš vytváří efektivní kontrast. Dozdobení outfitu mohutným páskem jej jen graduje. I taková je bohemian kolekce H&M. Oblečte semišové kraťasy, vzdušnou halenku a kotníčkové boty. Vytvoříte ležérní a zároveň stylový outfit.

Baví mně využití třásní, které procházejí celou kolekcí. Umístění na halenkách někdy připomíná ony slavné třásně ze závěsů našich babiček. Působí roztomile a zároveň nenarušují celkovou koncepci košilí.

Zaujala mne především tato bílá sukýnka zdobená mimo štrasových třásní také dalšími aplikacemi. Jak by asi vypadala v kombinaci s koženkovou bundou, říkám si. Otevřu detail obrázku a nabízí se mi nečekaná kombinace s trikem s pruhy. Není to jedinečná inspirace? Skombinovali byste vy takto sukýnku se štrasovými třásněmi?

Ale zpět k halenkám. Jsou průhledné, s výstřihy, zdobené třásněmi i volánky – jsou sexy a ženské.

Boho styl je hippies?

Bohemian styl vyjadřuje osobnost člověka a tak i když se můžeme inspirovat jednotlivými modely od značky H&M, najděme si v nich spíše své vlastní kombinace, které nám perfektně sednou a vyjádří naši individualitu.

Důležitý je důraz kladený na detail. Mezi ty nejvýraznější patří pochopitelně doplňky. Jarní kolekce H&M přináší širokou nabídku pásků, náušnic, prstýnků i náhrdelníků a především také extravagantní o­buvi.

V jarní kolekci H&M převažují vzdušné halenky, slim kalhoty v různých provedeních, objevuje se jako trendy materiál semiš a velký prostor se dostává módním doplňkům.

Zdroj: www.hm.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu