Jak být na jaře fit a vypadat přitom dobře?

Jak být na jaře fit a vypadat přitom dobře?

17. března 2014, sportovní oblečení, oblečení na sport, dámské sportovní oblečení, oblečení na jógu, oblečení na běhání, F&F, H&M, Bershka, Nike, jaro 2014

Sponzorované odkazy

Za okny to vypadá, že zima už letos žádnou šanci nedostane, a i když kalendářní jaro přijde až za pár dní, venkovním aktivitám už nic nebrání. Parky i ulice se už začínají plnit běžci i cyklisty, nabízí se i řada dalších činností. A aby se sportovalo ještě o něco lépe, můžete si udělat radost novým kvalitním a trendy oblečením. Sportovní kolekce začíná do svého repertoáru řadit čím dál více oblíbených oděvních značek, a výběr se tak značně rozšiřuje. Někdo nedá dopustit na Nike a další proslulé sportovní značky, levnější a neméně stylové varianty nabízí třeba H&M, F&F či Bershka.

F&F Active

Se svou sportovní kolekcí přispěla do letošního jara i stále oblíbenější značka F&F. Potěší vás nejen krásnými a veselými barvami, které při cvičení dodávají skvělou náladu, ale i příjemnými cenami. Mezi nabízeným oblečením najdeme legíny i sportovní tepláky, bezešvá trička, podprsenky, plavky i tenisky. Výhodou je, že k sobě spodní a vrchní díly ladí, k růžovému topu tak můžete obléknout černé legíny s růžovým pruhem a vypadat dokonale!

H&M Sportwear

Krásné oblečení na jógu i na běhání seženete i u značky H&M. Novou kolekci doprovází krásné pastelové barvy a hodit by se mohly i doplňky, které H&M nabízí – gumičky do vlasů nebo třeba stylové potítko.

Bershka Start Moving

Jestli si potrpíte na mladistvý vzhled a i u sportovního oblečení vyhledáváte nejrůznější kombinace barev a nápisy, zaměřte svou pozornost na kolekci Start Moving od Bershky. Ke sportovním mikinám, legínám, sukýnkám, podprsenkám i bundám zde přibývají tenisky, kšiltovky či taška na cvičení.

Nike Dri-FIT Knit

Značka Nike je už ověřená sportovní klasika. S kolekcí Dri-FIT Knit bude jogging i další aktivity velmi příjemnou činností, u které se budete skvěle cítit i vypadat. Nabízí například kousky přímo určené na běhání a zajistí tak váš naprostý komfort.

Zdroj: www.nike.com, www.hm.com, www.berhska.com, www.blog.ffmoda.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu