Čím výraznější, tím lepší! Jarní doplňky 2014

Čím výraznější, tím lepší! Jarní doplňky 2014

18. března 2014, doplňky jaro, originální doplňky, kšoltovky, klobouky, náhrdelník

Sponzorované odkazy

Doplňky mají napomoci vytvořit perfektní komplet, celek nebo chcete -li outfit. Jsou nástrojem jistého vyjádření, jelikož mají mnoho podob. Kdo má cit pro doplňky, má cit i pro módu jako celek. Doplňky pro jarní sezónu jsou výrazné a extravagantní. Najdou místo ve vaších šuplících?

Extravagantní náhrdelníky

Nejprve poutaly pozornost na módních molech, později je módní blogerky využívaly jako perfektní doplněk jednoduchých outfitů a konečně se trend velkých extravagantních náhrdelníků dostává běžně do ulic. Mohutné náhrdelníky bylo možné zakoupit již v předešlých sezónách ale jak to tak bývá, na vše si potřebujeme chvíli zvyknout. Trend, kterým se stávají pro jarní sezónu 2014, má o to větší sílu.

Některé na nás budou působit příliš zdobným dojmem. Vypadají jako šperky k večerní róbě. Naše překvapení narůstá ve chvíli, kdy k takovému náhrdelníku oblékneme basic triko a vintage džíny – vzniká ležérní volnočasový outfit, jemuž dodává náhrdelník netradiční punc.

Zase jsou v módě klobouky

Části obchodů s módou vyhraněné doplňkům se budou chlubit nabídkou jarních klobouků. Přijdou si na své také pánové, pro něž je připravena zajímaví kolekce jak pánských klobouků, tak kšiltovek a bekovek. Klobouky mohou být dozdobeny nejrůznějšími aplikacemi (na příklad řetízky).

Vyzkoušejte i výraznější potisky, trendy bude opět květinový.

Dámy v čase dovolené jistě rády vyzkoušejí turban nebo alespoň turbanovou čelenku. Je to zcela netradiční doplněk, který může příjemně oživit outfit.

Tím navážeme na výrazné čelenky, inspirovány tvorbou předních světových návrhářů. Na módních molech se totiž květinové či jiné atypické čelenky vyskytují často.

Zlatá patří mezi hlavní trendy

Možná jste zaznamenali nárůst zlatých aplikací na kabelkách, na obuvi, ale také enormní vzrůst nabídky zlatých doplňků. Zlatá je barva číslo jedno pro jarní sezónu. Doplňuje snadno pastelové barvy, které prostoupí jarem i létem. Využívá se jí především na doplňcích. Psaníčka zdobí velké pozlacené aplikace, boty mají samy o sobě zlatou barvu, nebo jsou alespoň doplněny zlatými zipy.

Zdroj:www.zara.com , www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu