Trendy kalhoty na jaro - pánské i dámské

Trendy kalhoty na jaro - pánské i dámské

21. března 2014, trendy kalhoty jaro, kalhoty s nízkým sedem, tepláky, slim džíny

Sponzorované odkazy

Procházím ulicemi prosluněnými prvními jarními dny a skrz temná sklíčka brýlí pozoruji, co kolemjdoucí vytáhli ze svých šatníků. Je skoro dvacet stupňů a radostná nálada velí využít kreativitu v celém jejím rozsahu. Usmívám se na slečnu v růžovém saku, po chvíli sundávám brýle, abych pochvalně vzhlédla na muže v chinos kalhotách s motivy zvířat. Vypadá to, že se jedná o koně. A proč ostatně také ne. O něco později míjím skupinku dívek v džínech s vysokým pasem. Tady se zastavíme, protože jarní sezóna si žádá nové kalhoty. Trendy kalhoty pro jaro 2014!

Je asi podivné řadit mezi trendy kalhoty bílé a černé stálice módního nebe. To jsou ale ty pravé barvy jarních dnů. Často se setkáme s klasickými elastickými kalhotami v jednoduchém provedení. Na druhou stranu můžeme zaznamenat obměny v textuře materiálů, případně kombinaci více materiál, které kalhoty perfektně oživí.

Pochopitelně nezůstaneme pouze u těchto dvou základních barev. Prostor dostane také neutrální béžová a zejména barvy v odstínech pastelu.

A co střihy? Nadšeně otvírám jednotlivé stránky módních značek a nechávám se vtáhnout do světa jarních trendů. Hledám své oblíbené modely – kalhoty se sníženým sedem, tureckého střihu nebo legínové kalhoty. Ani jedny z nich nezmizeli z nabídek značek. Jen délka sahá převážně nad kotníky, pas se zvyšuje a objevují se na nich nové vzory.

Opět nechybí využití aplikací, a to zejména v podobě zipů.

V kurzu jsou stále teplákové kalhoty s nízkým sedem, nejen že jsou pohodlné a stylové, ale mnohé z nich jsou designově vytvořeny tak, že je můžete obléci bez ostychu do práce.

Tepláky s nízkým sedem platí i pro pány, u nichž se tento trend spíš prohlubuje. Uznejte, že je to móda opravdu pohodlná. Dámské i pánské džíny jsou převážně ve střihu slim a ideálně ještě s nižším sedem. Do módy se vracejí také lacláče a stále se setkáme s děravými džíny.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu