Stylové oblečení i pro nejmenší! / Kolekce Mango Kids jaro/léto 2014

Stylové oblečení i pro nejmenší! / Kolekce Mango Kids jaro/léto 2014

19. března 2014, Mango, Mango Kids, jaro 2014, dětské oblečení, dětská kolekce, oblečení pro dívky, oblečení pro chlapce

Sponzorované odkazy

Dětskému oblečení je přiřazován čím dál větší význam a soustředí se na něj stále větší množství rodičů i značek. Dává totiž obrovský prostor pro kreativitu, není třeba se zde obávat přílišné barevnosti ani mixování vzorů, zkrátka originalitě zde nic nebrání. Často je dětské oblečení spojováno s oblíbenými postavičkami z dětských seriálů, které na mnohé působí trochu kýčovitě. Toho se nemusíte obávat u dětské kolekce značky Mango pro jaro a léto 2014. Je nádherným koktejlem jarních barev a trendů, které jaru vládnou!

Kolekce Mango Kids 2014 je určená pro chlapce a dívky v rozmezí tři až dvanáct let. Zahrnuje nejen oblečení, ale i velmi stylovou škálu doplňků, jako boty, šátky, pásky nebo klobouky a pro malé parádnice i bižuterii.

Dívčí kolekce

Spojování holčiček pouze s růžovou barvou je už dávno velmi ohranou záležitostí, a kolekce Mango Kids tak vsadila na méně okoukané barvy, jako fialovou, žlutou, tyrkysovou nebo oranžovou a bílou. Velmi důležitou roli zde hrají vzory, které jsou velmi divoké a nepřehlédnutelné. Zanesou vás do tropického pralesa, světa plazů, ale třeba i Aztécké říše. Velmi trendy námořnické proužky také zdobí dívčí trička, stejně jako neodmyslitelné puntíky na legínách. Prolínají se zde prvky pohodlné a volnočasové s oblečením jako jsou lehké svetříky, sukýnky a šaty.

Chlapecká kolekce

Ani v chlapecké kolekci Mango Kids není nouze o neotřelé kousky, které budou klukům bezesporu slušet a udělají z nich malé gentlemany. Často se v ní setkáváme se slušivými košilemi v kostkovaných, ale i dalších vzorech. Barevný denim je prvek, kterého si v kolekci nelze nevšimnou. Žluté rifle nebo červené capri šortky spolehlivě rozzáří letošní jaro. K nim se pak budou skvěle hodit pruhované svetříky, nebo třeba tričko s maskáčovým vzorem. Stylový slamák, barevná šála a „kecky“ pak zkompletují perfektní look pro mladé pány.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu