Tváří jarní kolekce H&M se stala Miranda Kerr

Tváří jarní kolekce H&M se stala Miranda Kerr

20. března 2014, kabelky s třásněmi, Miranda Kerr, H&M, jaro 2014, květinové vzory, dámské šaty, sandály, pouzdrová sukně, starorůžová, sluneční brýle

Sponzorované odkazy

Na krásnou australskou modelku a hlavně na jednoho z nejžádanějších andílků značky Victoria's Secret jsme zvyklí spíše v oblíbené dostupné značce Mango, ve které se Miranda Kerr stala tváří mnohých kolekcí. Letos na jaře 2014 ji budeme vídat jako ikonu značky H&M, která má veliké štěstí, jelikož tělo i tvářička Mirandy Kerr dokáže dokonale pozvednout módní kolekce a dodat jim ten správný šmrnc, jenž jim může bez ní chybět.

První z outfitů, do kterého se modelka Miranda Kerr obléká, se skládá z řaseného tílka, koženkových šortek a černého elegantního saka. Víceúčelové ,,tílečko" je dokonalým módním kouskem, jelikož se dá skvěle kombinovat i s jinými druhy oblečení, doplňky a šperky. Ještě ke všemu je zbarvené do trendy starorůžové barvy, která umí dokonale podtrhnout ženskou jemnost. Tmavé metalické šortky, které nám připadají jako kožené, jsou také trefou do černého a to přímo doslova. Romantickému outfitu dodává sexy šťávu. A nakonec elegantní sáčko. Někomu se může zdát, že do outfitu nepatří, ale právě z těchto tří motivů – romantika, sex, elegance – se stává teprve ten pravý trendy look!

Druhý model se kombinuje z romantické košilové halenky a skládané růžové sukně. Miranda Kerr v něm působí jako holčička a přesně to bylo cílem. Nevinný model je svěží a lehký, stejně tak jako samo jaro. Bude zapotřebí ho samozřejmě doplnit punčoškami či teplejšími silonkami, jelikož ač se zdá, tak jaro není až tak teplé a neoplývá vysokými teplotami. Společně k nim jsem si dovolila přidat i růžové sluneční brýle, které se také šiknou a pocházejí ze stejné jarní kolekce H&M Mirandy Kerr.

Dalším krásným kouskem je starorůžová halenka, která má více možností nošení. Je též víceúčelová a dá se pojmout mnoha způsoby. K ní obléká Miranda Kerr elegantní černé šortky, které jsou po stranách doplněné o nepatrné výšivky.

Pokud máte té romantiky dost, jsou tu i ležérní šedé kalhoty v délce nad kotníky spolu s volným bílým tričkem. Oba dva módní kousky mají zase mnoho využití. Spolu samotné vytváří pohodový a ničím nerušený outfit, ale v kombinaci s elegantním sakem a sandálkami na podpatku už i model, ve kterém se nikdo nebude moci bát vyjít do společnosti.

Stejně tak na nás může působit i vytahané šedé tričko s prsní kapsičkou, které Miranda Kerr obléká k elegantní pouzdrové sukni a stejným páskovým sandálům na podpatku. Hold toto jaro je u H&M plné experimentů a odvážlivých kousků.

V poslední řadě jsou to šaty, které by zajisté nesměli v jarní kolekci chybět. Šaty jsou navíc obohacené o umělecky pojaté květinové vzory, jenž jsou symbolem jarního oblečení. Tento motiv a střih šatů mě prostě baví a jsem si jistá, že v tom nezůstanu sama.

Krom oblečení do jarní kolekce H&M Mirandy Kerr patří i kabelky. Stejně tak jako vloni, tak i letos poletí zlatá barva, která se na kabelkách objevuje, aby lépe ladily se šperky. Kabelky jsou spíše menší velikosti a na první pohled působí dosti elegantně. A zřejmě letos na jaře budou trendy kabelky s třásněmi, jelikož těch tu je také dosytosti.

Jak už jsem ,,naťukla" v předchozím odstavci, šperkům bude letos na jaře vévodit zlatá. Samozřejmě, že v kolekci značky H&M nenajdete šperky vyrobené přímo z drahého kovu, mají jen zlatavou barvu. Mohli bychom je brát jako symbol zářivého a hřejivého jarního slunce. V kolekci naleznete všechny druhy šperků od náramků, přes náušnice až k prstýnkům.

Zdroje: www.hm.com youtube

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu