Stradivarius jaro 2014

Stradivarius jaro 2014

22. března 2014, preppy, all white everything, jeans, džínovina, mango, bershka, stradivarius, jaro, jaro 2014, spring, trendy

Sponzorované odkazy

Stradivarius je velmi populární značka ze Španělska. To, že mají Španělé silně vyvinutý cit pro módu, je známo celému světu. Důkazem jsou například i značky jako Mango nebo Bershka. Co nám jarní trendy přináší?

Celá jarní kolekce se nenese v tónu jedněch barev nebo stylu, jako je tomu většinou u jiných značek. V této kolekci najdeme hned několik současných trendů. Tím je například trend pastelově růžové a modré barvy a jejich vzájemné kombinace, casual trend v třech základních barvách – černé, bílé a šedé, nebo například all white everything a velmi oblíbená džínovina. Vybere si tedy i velmi náročný zákazník a ten, kdo má rád rozmanitost v posledních trendech.

V kolekci narazíme také na nádech preppy stylu, o kterém jsme už nejednou psali. Preppy styl spočívá v kombinaci elegantního oblečení se sportovními či školními uniformami, dříve tento styl ‚patřil‘ zbohatlíkům, kteří jej s oblibou nosili. Zkuste tedy obléci například košili v bledě modré barvě, kterou sladíte buď s kalhotami v jiném odstínu modré anebo dáte přednost pastelkám a pustíte se tak do kombinace s pastelově růžovou, což je poslední velký hit sezóny. Máte na výběr a je to jen na vás. Skvěle vypadá obojí, navíc sportovně elegantní outfit je na oko velmi příjemným.

Dalším trendem následujících sezón je kombinace černé, bílé a šedé barvy. Tuto barevnou paletu si oblíbilo také například Mango, které nedávno představilo celou kolekci v těchto základních barvách. I Stradivarius nabízí několik modelů v tomto barevném provedení. Nezbytností jsou koženkové bundy v motorkářském stylu. Nesmrtelný a velmi nadčasový módní kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné moderní ženy. Vyzkoušejte také například kostkované flanelové šaty z této kolekce. Připomínají tolik oblíbené flanelové košile, mají stejný vzor, navíc trika a košile se momentálně nosí v prodloužené délce jako šaty. Obout můžete tenisky i kotníčkové boty, popřípadě lodičky na podpatku. Trendy outfity alá školní léta inspirovaná americkými univerzitami a high school jsou také velmi in. Oblékejte skládané sukně, košile, mikiny bez kapuce s vtipnými nápisy a potisky. Najdete je také v této kolekci. Pro milovníky casual stylu tady máme košile v bílé barvě, které se v šatníku zkrátka neztratí a jsou nepostradatelným kouskem, sáčka a blejzry do pasu a také kravatu.

Zdroj: www.stradivarius.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu