Nová kolekce Preppy Chic od Promod

Nová kolekce Preppy Chic od Promod

25. března 2014, Promod, jaro 2014, trendy, spring, preppy

Sponzorované odkazy

Francouzská značka Promod je proslavená svou elegancí a chic trendy. U této značky nenajdete nic příliš extravagantního nebo odvážnějšího jako je tomu například u jiných evropských módních značek. Klade důraz na eleganci a ženskost. A zřejmě právě proto ji má rádo hodně žen všech věkových kategorií. Pro jaro 2014 si pro nás Francouzi z Promod připravili kolekci Preppy Chic. Jak již název napovídá, půjde o populární preppy trend ze západu, o kterém jsme vám již dříve psali. Preppy styl vznikl v dřívějších letech v Americe na poli bohatých lidí. Je inspirován sportem, univerzitními kluby a kroužky a tudíž se rovná velké eleganci skloubené se sportovním nádechem. Výsledkem je trend, který je nejen svěží, ale i praktický. Díky eleganci jej využijete do společnosti, díky sportovnímu nádechu i při svých volnočasových aktivitách. Preppy je zkrátka in a Promod to ví.

V kolekci Preppy Chic není příliš velké rozpětí barev. Kolekce je v podstatě založena na černé, bílé a korálově červené odstíny přecházející mírně do oranžova. Těšit se můžete například na pouzdrové šaty s volnou sukní a motivem drobných puntíků, což nám připomene retro. V jarní výbavě nesmí chybět krátké šortky v bílé a černé barvě. Topy bez rukávů jsou střídmé, u preppy je důležité, aby žádný ze střihů a vzorů nepůsobil příliš vulgárně. Sáčko do pasu v těchto barvách je nezbytným doplňkem jara 2014.

Kdyby někomu připadala kombinace černé a bílé nudná, může svůj outfit oživit korálově červenou barvou. PromodPreppy Chic nabízí krásné skinny kalhoty v této barvě. Korálová je sama o sobě výraznou barvou, proto už dále oblečte jen bílou halenku nebo top a volte vhodné doplňky. Obout můžete elegantní tenisky nebo baleríny, popřípadě boty na podpatku, pokud vás čeká například schůzka nebo se chystáte na party. Nezapomeňte na sluneční brýle, jelikož sluníčko nám konečně dlouho svítí a s přicházejícím jarem pěkně hřeje.

Zdroj: www.promod.eu, Thinkstock

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu