Ideální péče o vlasy – tipy a rady

Ideální péče o vlasy – tipy a rady

25. března 2014, vlasová kosmetika, vlasy, účesy, péče o vlasy

Péče o vlasy nedá spát nejedné ženě, neboť na ní skutečně velmi záleží. Můžete mít totiž dokonalou postavu i pestrý šatník plný nádherných modelů, pokud ale Vaše vlasy budou působit na první pohled nezdravě, je to dosti výrazná vada na kráse.

Kvalitní vlasová kosmetika a kadeřnické potřeby

Už dávno jsou pryč doby, kdy v koupelně bylo k nalezení jen to nezbytně nutné. Aktuálně je totiž k mání celá řada přípravků, přístrojů a nástrojů, které dávají péči o vlasy nový rozměr.

Česání a kartáčování vlasů: tento aspekt snad netřeba zdůrazňovat. Samozřejmě že taková pravidelná péče se může projevit pouze pozitivně.

Mytí vlasů: další tradiční činnost, kterou dnes pravidelně absolvuje snad každý. Pokud si ovšem pořídíte speciální šampony, ale také balzámy a další přípravky pro regeneraci a péči o vlasy, uděláte pro svůj účes o něco více.

Vlasová kosmetika: v této oblasti dnes pochopitelně existuje nesčetné množství přípravků, které Vám dopomohou nejen k báječnému vzhledu, ale také ke zdravým vlasům. To spolu ostatně bytostně souvisí. Zvolte tedy vlasovou kosmetiku od předních výrobců.

Sušení vlasů: vysoké teploty mohou vašim vlasům ublížit. Proto je dobré před užitím fénu nejprve vlasy sušit za pomoci ručníku, případně použít výrobky s ionizací, jež udrží ve vlasech vodu.

Péče o konečky: při suchých konečcích lze použít regenerační kúru, pokud máte zase konečky roztřepené, můžeme Vám doporučit efilační kadeřnické nůžky na prostřihávání i zastřihávání.

Další kadeřnické potřeby: tyto výrobky jsou pochopitelně neustále potřeba. Jestliže tedy zvolíte kvalitní kulmy a kulmofény, žehličky na vlasy a další „pomocníky“, určitě na tom vyděláte.

Nakupte levně: pokud chcete tip na konkrétní místo, kde si lze pořídit všechny výše zmíněné i další produkty za příznivé ceny, e-shop Vlasy-kosmetika.cz je tím pravým.

Autorem článku je Adam Š.. Článek najdete v kategorii kosmetika a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu