Značkové trendy hodinky 2014

Značkové trendy hodinky 2014

27. března 2014, Extravagantní hodinky, Guess, Casio, Dámské hodinky

Většina lidí nevěnuje pozornost výběru toho správného typu hodinek. Pány zajímá především funkčnost a dámy naopak jejich design a tvar. Najdou se ovšem i tací, pro které znamenají hodinky mnohem více než jen ukazatel času. Značkové hodinky patří k nejoblíbenějším doplňkům vůbec. Výhodou je, že hodinky tolik nepodléhají módním trendům, můžete je tak nosit dlouhá léta a to i když se každoročně objevují novinky. Jaké to jsou letos?

Animal print

Ano, letošní rok doslova zavalila módní přehlídky zvířecí mánie. Imitace zvířecích kůži je moderní nejen na oblečení, ale i na doplňcích včetně hodinek. Hodinky Guess vsadily především na leoparda, geparda, tygra apod. Tyto vzory e vyjímají na hodinkách opravdu úžasně. Ve zvířecím stylu se můžete vydat nejen na procházku, do města či do práce, ale také do společnosti.

Dámské hodinky Guess, autor: hodinky-damske-panske.cz

Veselé barvy

Hodinky nemusí být pouze černé, hnědé, stříbrné nebo zlaté. Vybrat si můžete z široké nabídky barevných odstínů. Značkové hodinky Storm doslova zaplavuje veselými barvami a neotřelým designem. Stejně jako na ostatních doplňcích, tak i na hodinkách vypadají nádherně pestré nebo pastelové barvy. Fialová, zelenkavá, modrá, mátová, růžová, červená, vínová – všechny tyto odstíny a mnohem víc ladí s jarním a letním oblečením.

Casio hodinky

Hodinky Casio jsou spojeny s kvalitou, spokojenými zákazníky, širokou nabídkou jedinečných modelů a neotřelý design.

Pánové mohou vybírat nejen ze sportovních kousků, ale také vysoce elegantních a precizních hodinek. Dámské hodinky Casio mají stejně jako u pánů své místo jak pro sportovně založené ženy, tak pro elegantní dámy.

Samozřejmě tato značka nabízí i takové modely, které doslova upoutají pozornost. Křiklavé modely, zlacené kousky, kreativní pásky apod.

Casio – Edifice, autor: hodinky-damske-panske.cz

Extravagantní kousky

Přejete si stylové, krásné, originální a lehce extravagantní hodinky? Pořiďte si netradiční hodinky, které vás jen tak neomrzí. Existuje jich spousta! Zkusit můžete různé potisky, výrazné vzorové pásky, hodinky připomínající náramek, s přívěsky, hadí motivy, řetízkové apod. Všechny tyto typy hodinek se postarají o netradiční a ozvláštněný celkový outfit.

Extravagantní hodinky Guess, autor: hodinky-damske-panske.cz

Dámské nebo pánské hodinky?

Stejně tak jako loni, tak i letošní rok proniká mužský styl do dámské módy. Ženy se rády cítí svobodně a líbí se jim dávat najevo svou nezávislost. Dokonale se o to postarají značkové hodinky masivního tvaru s mužskými prvky na něžném dámském zápěstí. Tato nezvyklá kombinace a koexistence prvků patří mezi jeden z trendů roku 2014. Dámy, uvědomte si svou osobnost, váš styl a look, vyberte si ty správné dámské hodinky.

Autorem článku je Adam Š.. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři, ostatní a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu