Vyjděte z davu! Nepřehlédnutelné jarní bundy

Vyjděte z davu! Nepřehlédnutelné jarní bundy

27. března 2014, Bundy, dámské bundy, bundičky, vzorované bundy, nepřehlédnutelné bundy, blouclé, jacquard, paisley, jaro

Sponzorované odkazy

V trenčkotu se po ulicích prochází každá druhá žena a vy byste ráda zaujala něčím netradičním? V dnešním článku pro vás máme pár tipů na jarní bundičky, kterým originalita rozhodně nechybí! Zaujmou na první pohled a vy díky nim rozhodně jen tak s davem nesplynete. A jaké zajímavé trendy nás letos překvapí? Může jít o oblíbený paisley vzor, jacquardové bundičky nebo elegantní bouclé.

Bouclé

Podle názvu bouclé možná netušíte, o co se jedná, ale určitě je vám tento styl znám, aniž byste to třeba tušili. Bouclé bundičky totiž vznikly už v roce 1954 a u jejich zrodu nebyl nikdo jiný než ikonická Coco Chanel. Díky jejich nestárnoucí eleganci však mohou zasáhnout i do dnešní módy a budou skvělou volbou do jara 2014.

Paisley

Pamatujete na barevný a hravý paisley vzor, který se stal hitem předešlé sezóny? V jeho nošení můžete směle pokračovat i letos a paisley bundy jsou skvělou možností. Bude perfektním doplňkem k vašim oblíbeným džínám i volné sukni.

Jacquardové

Lesklé varianty jacquardu s damaškem a brokátem v barokním stylu byly trendy přes zimu, na jaře dostává přednost odlehčená varianta. Bát se nemusíte ani metalických odlesků a jacquardovou bundičku oblékejte s pouzdrovou sukní nebo k džínám.

Další

Samozřejmě je v nabídce i další spousta bundiček, které vás udělají nepřehlédnutelnou. Mohou mezi ně patřit tuto sezónu velmi oblíbené ethno motivy s nejrůznějšími výšivkami a korálky, prošívané bundy, či stylový western look okořeněný třásněmi a hnědým semišem. Nabízí se i široká škála květovaných bund, z nichž především ty s velkými a barevnými tropickými rostlinami a případně i živočichy dokáží zaujmout. No a v neposlední řadě můžete vsadit na výrazné barvy, které k jaru perfektně sedí a bezpochyby sednou i vám. Královská modř, nádherná fuchsiová, nebo citrónově žlutá budou zajímavou volbou.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu