Trendy sluneční brýle pro jaro/léto 2014

Trendy sluneční brýle pro jaro/léto 2014

1. dubna 2014, jaro 2014, léto 2014, sluneční brýle, ray ban, retro, lenonky, černé brýle

Sponzorované odkazy

Spousta lidí si bez slunečních brýlí už nedokáže svůj život představit. A to jak v zimě, i v létě. Sluneční paprsky jsou čím dál ostřejší a tak bychom měli svůj zrak pečlivě chránit. A co říkají trendy? Pojďme se podívat.

RETRO

Retro, které bude vždy srdeční záležitosti mnohých z nás, se objevuje i mezi slunečními brýlemi. Zavzpomínejme na dětská léta, připomeňme si tu nostalgii v podobě retro brýlí. Vyzkoušejte například obroučky ve tvaru srdíčka, velké plastové brýle v hollywoodském stylu nebo oválné vzorované brýle.

ČERNÁ KLASIKA

Černá barva je nehynoucí a je častou múzou módních návrhářů. Černé sluneční brýle díky tmavým sklům velmi intenzivně chrání naše oči před pálivými slunečními paprsky a zároveň jsou velmi stylové a nadčasové. Tento model by vám ve výbavě jistě neměl chybět. Výběr tvaru je už na vás.

PILOTKY

Další z nadčasových modelů. Dříve patřily k těm sportovnějším modelům brýlí, ovšem dnes se nosí i k velmi elegantnímu oblečení a ve finálním výsledku můžou mít rozhodující vliv na váš outfit. Zkrátka nezbytný doplněk trendy žen. My doporučujeme ty se zrcadlovými skly, jsou famózní. Co říkáte?

LENONKY

Posledním modelem slunečních brýlí, který si dnes představíme jako trend pro jaro a léto 2014, jsou lenonky. Také jeden z retro modelů, jež dostaly název po jejím hrdém nositeli – zpěvákovi Johnu Lennonovi. Jsou specifické svým kulatým tvarem obrouček. Volit můžete mezi kovovými či plastovými rámy. Rovněž barva skel je individuální, jelikož dnešní trendy jich nabízí nepřeberné množství. Tento model brýlí byl velmi populární v době hippies v Kalifornii. Pro milovníky etna a bohémství by měly být nepostradatelným doplňkem pro horké dny. Navíc vám prozradíme, že jsou také velmi oblíbeným prvkem pro letní festival look. Líbí se vám? Nám hrozně moc!

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii doplňky a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu