Plavky pro každý typ postavy. Vyberte si plavky správně!

Plavky pro každý typ postavy. Vyberte si plavky správně!

28. března 2014, plavky, bikiny, dámské plavky

Každá žena se chce v plavkách skvěle cítit a ještě lépe vypadat. Myslíte si, že to je nemožné? Ale kdepak. Pro každou ženu existují ideální plavky, ve kterých zazáří. Stačí jen najít ten pravý střih. Poradíme vám, jaké triky podtrhnou vaše přednosti a nebudou zbytečně upozorňovat na nedostatky.

Když máte velká prsa

Ženy s bujnými vnadami potřebují plavky kvalitního střihu. Kostice jsou nutností, stejně jako široká a pohodlná ramínka. Raději zapomeňte na trojúhelníkový střih a poohlédněte se po střihu, který nabídne dostatečnou oporu.

Vyzkoušejte třeba plavky Filis, které vás okouzlí nejen originálním designem, ale především propracovaným střihem. A pokud nefandíte výrazným barvičkám, vsaďte na plavky Sasha.

Tip: Na Astratex.cz seženete plavky, které byly speciálně navrženy pro velká prsa. U většiny modelů máte navíc možnost zvolit jinou velikost horního i spodního dílu. Plavky tak vždy perfektně padnou.

Když jste holka krev a mlíko

Své ženské křivky nemusíte skrývat. Můžete z nich udělat svou největší přednost. Stačí sáhnout po správném střihu plavek!

Plným tvarům sluší plavky v celku, ale i ženy s pár kily navíc si mohou dovolit dvoudílné plavky. Vždy by ale měly dát přednost kalhotkám s vyšším pasem. Plavky, které má jinak barevný horní a spodní díl mohou pomoci odvést pozornost od kritických partií. Výrazný vzor na horním dílu například přitáhne pozornost k dekoltu.

Malá prsa: Co s tím?

Toužíte po plnějším dekoltu? Příroda k vám nebyla příliš štědrá a ukázat se v plavkách je pro vás noční můra? I vy můžete v plavkách předvést plný a krásně tvarovaný dekolt! Jak na to?

Vyztužené plavky s push-up efektem jsou nutnost. Vyztužení přidá pár potřebných centimetrů a push-up efekt zajistí krásný tvar. Nebojte se vyjímatelných vycpávek. Nikdo – kromě vás – o nich nebude mít tušení.

Tip: Plavky s řasením přidají díky optickému klamu také na objemu!

Autorem článku je Adam Š.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu