Květinový potisk rozproudí jarní dny

Květinový potisk rozproudí jarní dny

2. března 2014, květinový potisk, květinový vzor, květinové oblečení, trend květů

Sponzorované odkazy

Jaro vnáší do našich myslí i šatníků touhu po něčem barevném, vzorovaném či jakkoliv výrazném. S prvními sněženkami odkládáme teplé zimní kabáty a necháme se pohltit do nových módních trendů. Ty bývají oproti zimnímu období daleko pestřejší a někdy i zajímavější. Takovou stálicí se staly v několika posledních sezónách květinové vzory, které se objevují v kolekcích nehledě na danou sezónu. Vídáme je pouze v menších obměnách, ale inspirace květinami jako taková, zůstává stejná.

Právě u tohoto trendu pozorujeme přechod ze zimních tlumených odstínů barev do odstínů pastelů i celkově vzato barev světlých. Květinové vzory jsou využívány jako část potisku nebo tvoří celý kus látky a následně oděvu. Jednotlivé kolekce značek nabízejí celé řady květinového oblečení, nicméně navzájem kusy převážně nekombinují. A tak si můžete zakoupit květinovou halenku, kalhoty s květinovým vzorem nebo sako zdobené květy, ale žádoucí je vzájemně toto oblečení nekombinovat.

Promod a jeho květinové vzory

Nejdecentnější přechod ze zimního do jarního období má v mých očích značka Promod. Květinové potisky zůstávají dost podobné těm v kolekci zimní a stále se drží spíše tmavších odstínů. Nicméně tím si nesou značný punc elegance a mnohé z nich se dají zařadit jako část outfitu pro byznys módu.

Když mluvíme o značce Promod, neměli bychom vynechat ani Mango, jelikož se styly značek často v mnohém proplétají. Květinové vzory jsou u značky Mango tisknuty na jemné a vzdušné materiály a tím získávají velmi romantický nádech.

Co říká na trend květin Zara?

Zara pochopitelně nikdy nevynechá žádný z výraznějších módních trendů. Posouvá ho však blíže k těm nejlepším světovým značkám. Trendy Zara jsou inspirovány tím nejlepším z módního světa a je to vždy na první pohled poznat. Na první pohled je květinová linie strohá – jednoduché střihy, kombinace s chladnými geometrickými tvary. Ale oživení nastává v inspiraci exotikou. Proč by na triku nemohl být ananas nebo využít motivu palmových listů (palmy také často uvidíme v různých kolekcích značek).

Inspiraci květy naleznete i v kolekcích značek Bershka nebo Stradivarius.

Zdroj: www.bershka.com , www.promod.com , www.mango.com , www.zara.comwww.stradivarius.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu