Sluneční brýle Louis Vuitton pro jaro a léto 2014 se vrací k retro stylu

Sluneční brýle Louis Vuitton pro jaro a léto 2014 se vrací k retro stylu

4. dubna 2014, sluneční brýle, Louis Vuitton, brýle Louis Vuitton, LV, luxusní sluneční brýle, stylové sluneční brýle

Sponzorované odkazy

Sluneční brýle se s příchodem jara staly definitivně asi nejdůležitějším módním doplňkem současnosti. Spousta z nás si zvykla posadit si je na nos v kterýkoliv den, kdy svítí slunce. Je jasné, že nám záleží na stylu, ale také hledíme na kvalitu brýlí. Obojí se dokonale kloubí v nové kolekci slunečních brýlí věhlasné značky Louis Vuitton pro jaro a léto 2014. Osloví vás úchvatnými tvary i užitím nadčasové tmavé želvoviny, která se stala pilířem celé kolekce. K jaru ale patří barvy, a tak je v kolekci doplňována fialovou a fuchsiovou u dámských modelů a trendy zářivě modrou u těch pánských.

Dámské sluneční brýle Louis Vuitton

Luxus a ženskost, prvky tak typické pro značku Louis Vuitton, nechybí ani v kolekci slunečních brýlí. Reprezentují je elegantní tvary obrouček, tentokrát se jedná především o maxi verzi kočičích očí s obrubou v tónech petrolejové, fuchsiové či hnědé, zaobleným rohem a kovovými stranicemi. Další variantou jsou i brýle v tomto tvaru s efektními zrcadlovými skly, které se mohou chlubit jednou inovativní výhodou – díky otočným kloubům se dají složit úplně naplocho, takže se vejdou i do vašeho oblíbeného malého psaníčka. Všechny tyto prvky pak dávají jasně najevo, jakým stylem jsou především sluneční brýle Louis Vuitton pro jaro a léto 2014 inspirovány, a to retro stylem.

Pánské sluneční brýle Louis Vuitton

I pánská kolekce slunečních brýlí se nese na vlně retro stylu. Tvary inspirované dobami minulými zde však dostávají moderní podobu, a to především díky grafické hře s oblíbeným a tradičním vzorem Damier, kdy kovové a acetátové kostičky vytvářejí na stranicích trojrozměrnou šachovnici. Vzor Damier zdobí i brýle s trendy zrcadlovými skly a tento model najdeme hned ve třech variantách béžové, námořnické i blankytně modré. A protože je u slunečních brýlí podstatné i pohodlní, mají tyto modely ultralehké obroučky a flexní klouby.

Zdroj: TZ Louis Vuitton

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu