Dámské kalhoty jaro 2014

Dámské kalhoty jaro 2014

3. dubna 2014, jarní kalhoty, dámké kalhoty jaro, trendy kalhoty

Sponzorované odkazy

Barvy v plném proudu do ulic a s nimi v čele barevné dámské kalhoty. Konečně si zase dopřejeme pastelové odstíny kalhot, konečně si užijeme zkrácené délky vysoce nad kotníky a odložíme tmavé džíny. Těšíte se na vzdušné bavlněné kalhoty s nižším sedem? Nebo budete provokovat vzorovanými kalhoty s vysokým pasem. Zní to docela jako široké rozpětí stylů a tak to také ve skutečnosti je.

Stylové kalhoty pro jarní sezónu

Začneme délkou nad kotníky. Nutno říci, že tentokrát se opravdu výrazně zkracovalo a vyšší dámy budou možná spíše z tohoto trendu nešťastné. Kratší délka je vhodná pro boty na podpatku i pro nízké tenisky (případně sneakers).

Naopak se zvýšily pasy. Na místo tak oblíbených nízkých sedů se kalhoty posouvají svou výškou sedu nad pas. Nohavice přitom zůstávají úzké. Navzdory pokusům o trend širokých nohavic se takových typů kalhot objevuje v jarních kolekcích jen velmi málo. Vrátíme se ke kalhotám se sníženým sedem. Pochopitelně jeden z nejoblíbenějších střihů několika posledních let nemůže vymizet. Jen se dočkává obměn. Hledají se zajímavé detaily, jak kalhoty oživit.

Trendy jsou pánské střihy, které se mísí s výše uvedenými trendy – úzké nohavice nad kotníky, vysoký pas nebo nabírání v pase, nižší sed.

Barevné kalhoty na jaro?

Všechny barvy duhy jsou vítány. Žlutá, pastelově fialková, pistáciová nebo světlá meruňkovoznačně převládnou.

Pokud se nebojíte trochu experimentovat, vyberte si kalhoty s květinovými vzory. Váš šatník může připomínat letní louku. Stále bude populární bílá a černá barva, ale pastelové odstíny jedny nebo zvířecími motivy.

Ležérní styl si vzorované potisky přímo žádá. Jen co sluníčko prohřeje ulice, si dopřejeme volné kalhoty a dokonce i „maxi“ kalhoty. Navzdory módním trendům totiž stále vede především nápaditost a originalita.

Zdroj: www.zara.com, www.mango.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu