Overaly – must have sezóny jaro/léto 2014

Overaly – must have sezóny jaro/léto 2014

6. dubna 2014, dámský overal, overal jaro, letní overal, džínový overal

Sponzorované odkazy

Možnost obléct si v horkém létě jen jeden kus oděvu, je opojná. Kdo ovšem neholduje šatům, potýkal se s nutností kombinování téměř denně. Letos jsou v kurzu overaly, víc než kdy jindy, a proto si užijme pohodlí a trend tohoto oblečení naplno.

Overaly jsou trendy i na jaře

Myslíte, že overaly jsou pouze letní záležitostí? Jejich využití je celoroční. Společenské overaly vídáme dokonce i na plesích či jiných večerních akcích. Rády je oblékáme na párty a do barů. Jsou sexy a velmi ženské. Pouze je nutné zvolit ten správný střih, vzhledem k tělesným proporcím. Stále vedou overy s nižším sedem nebo jinak atypickým střihem.

V jarních dnech se osvědčí overaly ze silnějších materiálů, ideálně s dlouhým rukávem. Věřte, že pokud na overal oblečete svetr či jarní bundičku, nic tím nepokazíte. Nicméně koncepce overalu jako samostatného kusu oděvu se pochopitelně naruší. Jelikož už nám ale sluníčko poměrně dopřává teplé dny, doporučuji vyzkoušet overal s delší vestičkou nebo džínovou bundou. Jestli upřednostňujete denimovou módu, potěší vás návrat kalhot s laclem.

Letní overaly 2014

S letními dny zkrátíme i délku overalů. Z dlouhých rukávů vzniknou tenoučká ramínka a mnohé nohavice budou svou délkou odpovídat délce krátkých šortek. Skvělá varianta pro horké sny na místo klasických šatů. Letní overaly jsou pohodlné, ležérní a některé dokonce i velmi svůdné.

Letos se setkáme i s džínovými overaly, které působí jako spojení džínové košile a šortek nebo džínů.

Jiné zase na první pohled opravdu působí jako šaty a až při bližším prozkoumání si všimneme, že se jedná o overal.

Jestli na počátku nehodláte odhalovat sluncem nezasažené nohy, zvolte některou ze sportovních variant overalů. Může se jednat o typ vyrobený z teplákovky nebo vzdušný bavlněný overal s dlouhými nohavicemi.

Overaly naleznete na příklad u značek Mango, Promod nebo Bershka.

Zdroj: www.mango.com , www.promod.eu

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu