Jak nosit šortky na jaře?

Jak nosit šortky na jaře?

16. dubna 2014, jaro 2014, trendy šortky, šortky, kraťasy, šortky na jaře, vzorované šortky, květované šortky

Sponzorované odkazy

Vysoké teploty už spoustu z nás nalákaly k nošení sukní a šatů. Některé ženy však daleko raději oblékají možná pohodlnější variantu – šortky. Dobrou zprávou je, že i ty můžete na jaře směle nosit! Obléknout pod ně můžete v chladnějších dnech punčochy nebo silonky, otužilejší z nás už občas chodí i bez nich. Než si však nějaké šortky pořídíte, podívejte se, jaké trendy jim letos velí, a ve kterých obchodech si zaručeně vyberete. Poradíme vám!

Vysoké pasy

Vysoké pasy jsou letos u šortek jedním z nejvýraznějších trendů. Šortky jsou pak většinou v délce mini, ale nemusí to být pravidlem. Tento střih bude vypadat nejlépe, pokud do nich top zastrčíte. Může se jednat nejen o tílko, ale klidně bílou košili s dlouhým rukávem, takovouto kombinací pak vznikne elegantní look.

Nestárnoucí denim

Denimové šortky ve své skříni jistě máte a letos je můžete vesele nosit dál. Pokud mají vaše šortky navíc sem tam nějakou díru, jsou přímo ideální. Je úplně jedno, jestli zvolíte denim tmavý, světlý nebo třeba barevný, trendy jsou všechny. Nosit je můžete s lehkým svetříkem, nebo třeba mikinou.

Druhá kůže

Dokud ještě tropické teploty nejsou na obzoru, je ideální čas na nošení kůže. Šortky z tohoto materiálu dodají outfitu nádech luxusu a elegance, a hodí se tak třeba i do práce nebo na slavnostnější příležitosti. Jelikož se letos nosí kontrastní kombinace černé a bílé, k černým koženým šortkám oblékněte bílý top. Vznikne jednoduchý, ale velmi efektní look.

Kytičky a proužky

Nic snad nereprezentuje jaro dokonaleji než květinový potisk. Šortky s tímto potiskem jsou krásné a překvapivě jednoduše kombinovatelné – stačí jednobarevný top, jehož odstín ladí s barvou některých kvítků na šortkách. Letošní jaro však není jenom o květinách, ale i o puntících, proužkách, paisley vzoru, abstraktních potiscích nebo třeba palmách.

Zdroj: www.zara.com, www.mango.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu