Camaieu lookbook – preppy, boho, urban style

Camaieu lookbook – preppy, boho, urban style

9. dubna 2014, camaieu, camaieu lookbook, preppy styl, boho styl

Sponzorované odkazy

Značka Camaieu je určitým ztělesněním svěžího ženského stylu, který v sobě spojuje elegantní módu s ležérním sportovním stylem. Stává se vhodnou alternativou pro ženy preferující pohodlnou módu nesoucí v sobě prvky aktuálních trendů. Nový lookbook Camaieu prezentuje kolekci trendů doslova plnou. Na první pohled se zdá být koncepce jarní kolekce poněkud roztříštěná, ale při bližším prohlédnutí získáváme pocit, že máme neomezené možnosti výběru. Díky lookbooku představujícímu různé módní styly, se můžeme dopracovat k zajímavým kombinacím.

Zdánlivě vymezené jednotlivé trendy se dají poměrně dobře kombinovat, čemuž napomáhá především jednotná barevná kompozice. Máme tu styly inspirované děním v ulicích, zachycovat šumy, dojmy a splňovat komfort ve všech směrech. Základem je střih a materiál.

Pro mne jsou takovými styly na příklad boho a urban style. Kořeny vycházejí z denimové módy, a tak se setkáme především s džínami, košilemi, případně halenkami a s koženou bundičkou či sakem. Outfit musí působit zcela přirozeně, téměř tak, jako by jeho nositelka ani neměla mít potřebu nad kombinací outfitu složitě přemýšlet.

Myslím, že i tak nějak působí outfity z lookbooku Camaieu – uvolněně, voločasově, ale zároveň v sobě stále nesou prvek ženskosti. Kromě stylu boho a urban nalezneme v kolekci oblíbený preppy styl. Pro někoho možná příliš usedlý a konzervativní, pro druhé ovšem perfektní kompromis mezi elegantní a volnočasovou módou. O tom jsem se zmínila již v úvodu a považuji to za silnou stránku značky Camaieu – vytvořit cenově dostupnou módu pro ženy, které tento malý módní kompromis hledají.

Ještě bych zmínila pánský styl oblékání, jelikož jeho prvky budou poměrně důležité i v následující podzimní a zimní sezóně. Jedná se především o volné svetry a saka pánského střihu. V kolekcích také stále objevíme džíny nazývané boyfriend a opravdu simulují pánský střih džínů.

Camaieu představuje v novém lookbooku směsici stylů a nápaditých variant outfitů. Elegantní módu střídá klasická móda denimová a uvolněný boho styl se snaží vyhrát nad decentním preppy stylem. V jarní kolekci se dále objevují pastelové barvy a květinové motivy.

Zdroj: www.camaieu.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu