Malé, ale trendy! - Zara kids jaro 2014

Malé, ale trendy! - Zara kids jaro 2014

13. dubna 2014, jaro 2014, dětská kolekce, jarní kolekce, Zara kids, dětské oblečení, denim, oblečení pro děti, Zara, žlutá, modrá, khaki, military, dětské bundy

Sponzorované odkazy

Španělská módní značka Zara už má na pultech svých obchodů připravenou jarní kolekci 2014 pro ty nejmenší! Maminky, babičky či velkorysé tetičky by měly zbystřit, jelikož jarní kolekce Zara kids je plná módních trendů, o které by byla škoda přijít. Módnímu dětskému oblečení ale nebere nic na roztomilosti. Oblečení stále zachovává jejich dětskou nevinnost. Všechny v něm budou vypadat roztomile stejně tak jako děti modelové v jarním lookbooku Zara kids 2014.

Celá dětská kolekce od Zary se toto jaro ponese ve třech základních barevných odstínech. Budou to barvy modrá, žlutá a khaki. Kdo ví, jestli jsou zrovna tyhle tři barvy těmi nejlepšími pro děti, ale Zara má jasno. Začněme například u modré. Tato barva bude trendy i u ,,dospěláků", takže děti v tomto ohledu nebudou zastíněni. A to modrá ve všech svých odstínech. Velice in bude námořnická modrá v kombinaci s typickou bílou. Námořnické vzory a barvy letí každou jarní a letní sezónu. Tmavě modrá se pak objevuje na baseballových bundách pro chlapce. ,,Baseballovky" budou in a mladí pánové je jistě ocení.

Samostatnou kapitolu zastává denim. Riflovina jako materiál letos na jaře boduje, takže nesmí chybět ani v kolekci pro nejmenší. V podobě denimových bundiček a laclových šortek se představí malým slečnám, kterým budou skvěle slušet. I když jim denim přidá trochu let navíc, což velice ocení, jelikož holčičky chtějí být vždycky starší než jsou, tak modrá barva zůstává stále barvou nevinnosti.

Žlutá barva se také úzce pojí s teplými sezónami. Jde o symbol tepla a světla, které nám přináší sluníčko, jenž hřeje nejvíce na jaře a v létě. Značka Zara kids tento symbol neguje tím, že z něj vytvoří model holčičí bundičky s kapucí. Žlutá se objeví ale také na síťovaném svetříku, který sice moc nezahřeje, ale je efektivní. Skvěle se právě hodí do takového toho aprílového počasí, kdy většinou dumáme nad tím, co si na sebe obléci, v tomto případě, co obléci dětem.

Jako poslední khaki barva v nás tak trochu evokuje military styl, proto si nejsem zrovna jistá, jestli je tou nejvhodnější do dětské kolekce. Ano, maskáčová barva a vojenský styl tu stále přetrvá, ale spíše v kolekcích pro starší. Co naplat, pojďme se podívat které ,,modýlky" se nesou v této barvě. Především jsou to bundy, které bychom dokonce mohli zařadit mezi takzvané unisex. Budou tedy slušet a vyhovovat jak dívkám, tak i chlapcům.

Zdroje: www.zara.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu