Čistě bílé nebo s nápisy? Vyberte si svůj top pro jaro 2014!

Čistě bílé nebo s nápisy? Vyberte si svůj top pro jaro 2014!

11. dubna 2014, bílý top, crop top, topy, dámské topy, topy pro jaro 2014, trička, tílka, květinové topy, topy s nápisy, trendy topy, jaro 2014, Pull&Bear

Sponzorované odkazy

Nadešel čas odložit svetry hluboko do skříně a ukázat paže i ramena v nových jarních topech. Výběr topů je samozřejmě neuvěřitelně pestrý a díky příznivým cenám si jich můžete pořídit hned několik. V dnešním článku se zaměříme na ty, které odpovídají současným hlavním trendům a neměly by vám ve vašem jarním šatníku chybět. Rozhodovat se můžete mezi elegantní jednoduchostí bílých topů, které můžete obléknout ke všemu a dozdobit je například výrazným náhrdelníkem, a topy nepřehlédnutelnými díky pestrým potiskům. Trendů je ale mnohem víc, jaký se stane vaším favoritem?

Topy s květinami

O květinovém potisku není potřeba mnoho říkat. Letošní jaro je ho plné a vídáme ho úplně na všem. Topy jsou kouskem, kterému také květinový potisk sluší, a vybírat si můžete z mnoha možností. Je libo romantická kvítka v pastelových tónech, nebo obrovské květy exotických rostlin?

Nápisy a čísla

Pokud chcete světu něco sdělit, můžete tak učinit prostřednictvím topu s nejrůznějšími nápisy a slogany. Jedná se o jeden z hitů sezóny jaro/léto 2014. Písmena a čísla jsou zkrátka všude, kam se podíváte! Pokud zvolíte některých z originálních nápisů, dokáže vám tento trend třeba i zvednout náladu. Topy s nápisy I’m limited edition nebo Enjoy Today mohou být příkladem.

Bílá

Čistá, jednoduchá, a přesto sofistikovaná bílá hraje letos na jaře a v létě jednu z hlavních rolí. A proč byste ji měla oblékat? Bílý top krásně zvýrazní vaše opálení, bude se vám hodit téměř ke každé sukni, šortkám i kalhotám a můžete ho dozdobit všemi možnými šperky!

Crop topy

Crop topy jsou trendem, který se u nás snažil usadit už minulou sezónu, ale ne úplně se mu to povedlo. Tento trend pochopitelně není pro každého, ale některé dámy se ho obávají zbytečně. Pokud jste přes zimu poctivě cvičila, proč bříško neukázat? Ke crop topu navíc nejlépe sedí kalhoty a sukně s vysokým pasem, takže nemusíte vůbec odhalit celé břicho, stačí jen úzký pruh.

Zdroj: www.pullandbear.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu