Kolekce pro rebelky! / Nastygal jaro 2014

Kolekce pro rebelky! / Nastygal jaro 2014

17. dubna 2014, Nastygal, jaro 2014, kolekce Nastygal, Nastygal jaro 2014, dámské oblečení, oblečení pro mladé, trendy 2014

Sponzorované odkazy

Nejdříve měla zakladatelka značky Nastygal Sophia Amoruso v úmyslu prodávat vintage kousky. To se podle všeho dařilo skvěle, a dnes tak můžeme obdivovat i nakupovat vlastní oblečení této rebelské značky. Nastygal se orientuje na oblečení, boty a doplňky pro mladé ženy, které se nebojí být vidět a provokovat. Přesně takové totiž šaty, topy a další kousky od Nastygalu jsou – provokativní, sexy, nepřehlédnutelné. Na stejné vlně se nese i kolekce pro letošní jaro, která se nenechala spoutat konvencemi, a vyzývá nás k tomu, odhalit své rebelské já!

Pokud vám pro jaro 2014 chyběla v repertoáru barev červená, nad kolekcí Nastygal zajásáte. Červená zde hraje po boku černé a bílé prim. Jemnost a romantičnost pak přidávají tóny světle růžové. Díky těmto barvám je kolekce dokonalou přehlídkou vyzývavosti, rockového stylu i šik mladistvé ležérnosti.

Už při prvním pohledu na kolekci je jasné, do kterého trendu se návrháři Nastygalu tentokrát zamilovali. Crop topy a sukně s vysokým pasem vévodí kolekci na celé čáře. Pokud jste váhaly, jak tento trend nosit, kolekce Nastygal jaro 2014 vám jistě bude dostatečnou inspirací.

Pokud sledujete módní trendy, jistě vám neunikly nejoblíbenější materiály jara 2014. Denim a kůže, to je oč tu v nové sezóně běží! Značka Nastygal přidala k těmto dvěma materiálům navíc romantickou krajku, čímž dala vzniknout několika neotřelým kombinacím.

Celkově působí jarní kolekce Nastygal velmi ženským dojmem, a to především díky nespočtu sukní a šatů, které zde můžeme vidět. Mezi nimi se sem tam objevují roztrhané denimové šortky nebo upnuté kalhoty. Ženskou stránku věci pak podtrhují i boty. Vysoké podpatky a pásky na botách vytváří perfektní a trendy jarní obuv, která k outfitům z jarní kolekce Nastygal skvěle ladí.

Pokud se vám zdá nabídka většiny obchodů nudná, bude pro vás kolekce Nastygal to pravé ořechové. Je odvážná, nespoutaná, originální, a přes to všechno stylová!

Zdroj: www.nastygal.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu