Jednoduše stylová kolekce Zara Man Spring 2014

Jednoduše stylová kolekce Zara Man Spring 2014

15. dubna 2014, pánské oblečení, jaro 2014, pánské trendy, blazery, Zara, Zara Man, Zara Man Spring 2014

Sponzorované odkazy

Na našem webu se samozřejmě snažíme neopomíjet ani muže, takže se dnes můžete podívat na kolekciZara Man 2014. Nabízí letošní trendy jako kožené kabáty, crop kalhoty, bomber bundy nebo inspiraci sportovním světem a nese se na elegantní vlně. Sedne tedy především těm mužům, kteří mají rádi uhlazenější styl, ale přitom stále chtějí vypadat chic.

Barvy jsou v kolekci Zara Man jaro 2014 zastoupeny tlumenějšími tóny šedé, tmavě modré, černé a bílé. Nechybí ani stále oblíbenější odstíny hnědé, jako třeba ten velbloudí nebo rezavý. V této oblasti se Zara dokonale drží současných módních tendencí. Tmavě modrá je stále top barvou a skvěle si rozumí i s ostatními zmíněnými odstíny. To činí kousky z kolekce Zara Man pro letošní jaro lehce kombinovatelnými a nositelnými.

Zara se v této kolekci řídí nadčasovou elegancí, která nejspíš nikdy nestihne vyjít z módy. Slušivé slim fit blazery s kalhotami v tmavě modrém zbarvení budou stylovou variantou pro všechny mladé businessmany. Stejně dobře vypadá i černý blazer s crop kalhotami doplněnými o nestárnoucí oxfordky. Námořnický trenčkot patří k těm kouskům, které se vám ve skříni rozhodně neztratí a kombinace s bílými šortkami mu sluší!

V pánské kolekci Zara spring 2014 se však potkáte i s kousky ležérními a volnočasovými. Tlumené vzezření celé kolekce narušuje například tričko s tropickým potiskem, nebo abstraktní vzorovaná bunda. Stejně jako u žen jsou i u mužů trendy motorkářské bundy z falešné kůže zdobené zipy. Dalším trendem, který se projevuje u obou pohlaví, jsou mikiny ve sportovním stylu s čísly a nápisy. Zkombinujte je třeba s jednobarevnými kalhotami a bomber bundou.

Zara nezapomněla ani na boty. Letošní jaro vidí jako sezónu nahrávající stylovým oxfordkám a sandálům v římském stylu. Oxfordky budou správnou volbou k blazeru, sandále zase obujte ke crop kalhotám.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu