V hlavní roli sporty styl! / Zara TRF Spring 2014 lookbook

V hlavní roli sporty styl! / Zara TRF Spring 2014 lookbook

19. dubna 2014, Zara, Zara TRF jaro 2014, lookbook Zara, dámské oblečení, oblečení pro mladé, trendy 2014, jaro 2014, sporty styl

Sponzorované odkazy

Už ve svém šatníku pro letošní jaro máte nějaký kousek inspirovaný sporty stylem? Ne? V tom případě je čas s tím něco udělat. Pokud je vám sportovní styl alespoň trochu blízký, tento trend vás v každém případě zaujme. A jestli nevíte, kam pro kousky oblečení v tomto hot trendu zajít, zkuste třeba oblíbenou španělskou značku Zara. Mladistvá a ležérnější linie Zara TRF svůj jarní lookbook na sportovním stylu postavila a jak můžete vidět, nevypadá to vůbec špatně!

Jaro má být svěží a přesně takový je i lookbook Zara TRF. Veselé proužky, puntíky, kostičky v kombinaci s čistě bílou a mnoha odstíny modré dokonale reprezentují současné trendy, které může oblékat každá! Ano, vzory zde hrají důležitou roli, ale tu hlavní má již zmíněný sportovní styl. Baseballové čepice, crop trička s čísly či nápisy a kraťounké šortky vám umožní obléci se rafinovaně chic a zároveň velmi pohodlně.

Kolekce Zara TRF pro jaro 2014 ale počítá také s variantou, že vás sportovní svět přenesený do toho módního nijak nenadchnul. V tom případě jsou tu pro vás připraveny nadčasové bílé šaty, dlouhé rozevláté sukně, které budou ideální ke crop topu, nebo spousta kousků s retro nádechem v modro-bílé puntíkované kombinaci. Ano, lookbooku Zara TRF nechybí elegantnější a ženštější stránka, která k jaru jednoznačně patří.

I když tentokrát působí kolekce velmi jednoduše, najde se pár kousků, které vykukují z řady. Jsou jím především šaty, topy a sukně v abstraktních potiscích a výrazných barvách jako fialová a zelená. Není jich mnoho, ale působí jako milé zpestření!

Pokud pro letošní jaro hledáte jednoduché a klasické kousky s nádechem nových trendů, budete u kolekce Zary TRF Spring 2014 na správné adrese. Moc doplňků tu nečekejte, kromě batohu, bot, slunečních brýlí a několika málo náramků v kolekci nejsou potřeba, pozornost totiž upoutá samotné oblečení dostatečně.

Zdroj: www.zara.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu