Trendy svatební obleky 2014

Trendy svatební obleky 2014

26. dubna 2014, svatební obleky, pánský oblek, dinner suit, tuxedo, oblek s proužkem

Sponzorované odkazy

Svatební přípravy v sobě zahrnují i pořízení pánského obleku. Barva se většinou podřizuje volbě svatebních šatů a celkové barevné komposici svatby. Muži jsou ale často praktičtí ve všech směrech a tak shánějí oblek dobře padnoucí, moderní a zároveň nadčasový. Jaké se nabízejí v aktuální sezóně na výběr varianty?

Stylově nebo prakticky?

Možná se jedná o koupi vašeho prvního obleku a pokud možno i poslední. Hledáte oblek, který příležitostně využijete a zároveň se v něm budete cítit dobře.

Nebo patříte mezi nadšence, kteří hledají v rámci svatebních ceremonií něco jedinečného a výrazného. Ano, možná právě vy hledáte bílý oblek nebo si jej přímo necháte vyrobit na zakázku v originálním střihu. Tak či tak možností je mnoho a kompromis mezi pohodlím, styl a praktičností se dá naleznout snadněji, než si mnohdy myslíme. V módě jsou trendy metalické barvy a lesk je žádoucím prvkem. I pánské obleky v lesku si našli velkou skupinu příznivců. Mají šmrnc a na fotografiích vypadají velmi efektně.

Zapuštěný proužek muži většinou preferují. Dodává obleku lehce sportovní nádech a muži jej později rádi nosí na neformální schůzky. Pokud plánujete pánský oblek, který unosíte i v běžném životě, může být právě oblek s proužkem tím vhodným kandidátem.

Seznamte se dinner suit!

Tuxedo neboli dinner suit je vlastně večerní oblek, který mi běžně nazýváme smoking. Vídáme je velmi málo, nejčastěji na akcích tipu Ples v opeře. Jejich popularita ovšem začíná narůstat na poli svatebních obřadů. Kořeny této netradiční záliby jsou zřejmě prosté – snaha najít něco originálního a výrazného. I když smoking patří výhradně do večerních hodin, tato původní doba možného nošení se příliš nedodržuje. Stejné zůstávají dvě dominantní barvy a těmi jsou černá a tmavě modrá.

Proč si na svatbě trochu nepohrát. Zvolte dinner suit, cylindr a stylovou hůlku. Nezapomeňte řádně vyleštit společenské boty a v rámci stylu objednat pro hosty historický autobus. Fantazii se na svatbě přeci meze nekladou.

www.tmlewin.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu