Michelle Williams a mnoho tváří ženskosti v kampani Louis Vuitton

Michelle Williams a mnoho tváří ženskosti v kampani Louis Vuitton

27. dubna 2014, Louis Vuitton, LV, Michelle Williams, Michelle Williams pro Louis Vuitton, kabelky Louis Vuitton

Sponzorované odkazy

Michelle Williams můžete znát nejen ze spousty filmů, ale i z kampaně francouzské značky Louis Vuitton podzim/zima 2013/2014. Po tomto úspěšném debutu se herečka vrací zpět i v kampani pro letošní jaro. Spolu s ní pak můžete na snímcích Petera Lindbergha, který se postaral i o předešlou kampaň, vidět i tři stěžejní modely kabelek do města. Jedná se o nový model Lockit, Capucines a legendární Almu.

Po dramatické kampani z minulé sezóny můžeme nyní vidět Michelle Williams v novém světle. V kampani pro letošní jaro uplatňuje svůj herecký talent, když zde představuje tři různé tváře ženskosti. O styling celé kampaně se postarala Carine Roitfeld.

Jako sebevědomá a stylová Parisienne se můžete stejně jako Michelle Williams cítit s kabelkou Lockit. Tento model je moderní interpretací klasického tvaru z padesátých let a je stvořen z kůže Veau Cachemire. Minimalistický vzhled a delikátní pastelové odstíny vás přinutí cítit se s touto kabelkou v ruce božsky. Na hromadě kufrů ukazuje herečka Michelle Williams kabelku Almu. Okouzlí vás šťavnatými barvami kůže Epi. Posledním modelem z této kampaně je velmi ženská kabelka Capucines, kterou doprovází sofistikovaná a trochu odměřená atmosféra.

V obou kampaních ukazuje Michelle Williams rozdílné tváře. Sílu a křehkost střídá živost, ale herečka umí zahrát tváří mnohem víc. Možná si ji pamatujete jako Jen Lindley ze seriálu Dawsonův svět, ale určitě ji budete znát například z oscarového snímku Zkrocená hora. Po něm pak následovaly filmy jako Synecdoche, New York, nebo Prokletý ostrov. V roce 2011 zazářila ve snímku Můj týden s Marilyn natolik, že jí role vynesla Zlatý glóbus a třetí nominaci na Oscara. Michelle Williams nedávno dokončila natáčení snímku Suite Française podle cenami ověnčené románové předlohy autorky Irène Némirovsky.

Nová reklamní kampaň značky Louis VuittonMichelle Williams se objeví na stránkách prestižních světových magazínů v květnu 2014.

Zdroj: TZ Louis Vuitton

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii luxusní kabelky a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu